martoosia04
Fanka BB :)
Ja też jeszcze nie mam popakowanych prezentów [emoji33] pewnie dopiero w weekend będę pakować albo w wigilie od rana. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze powyzej linii temperatur nizszych, czyli u mnie tej czerwonej poziomej. Tzn u mnie teraz powinno skoczyc do okolo 36.9 i sie wahać gora dól do 12/13dnia po owu, a potem powinna spadać. U mnie okres zwiastuje temperatura ponizej 36.6 czyli nie zawsze spada ponizej kreski. A gdyby byla ciąza, to ta temperatura powinna się utrzymywac na wyzszym poziomie w dniu owulacji i po niej. Najwiecej zalezy od tego, jakie masz nizsze temperatury u mnie sie wahają od 36.2 do 36.45. Inne kobiety nizsze temperatury mają na poziomie 36.6-36,8 gdzie dla mnie to juz wyzsze, a u nich wyzsze po owulacji wyjdą powyzej 37 stopni.A jaka temperatura powinna być po owu jakby się udało?
Ja widzę niestety wstecz. Cóż w sumie się ciesze, bo widzę z niego szybszy okres niż obstawialam.Hej Dziewczyny, ja dzisiaj zostałam z córką w domu bo coś mi kaszle [emoji3525]Ciężki ten Twój wykres, ja nic z niego nie widzę [emoji14] @M_8911 to trzymamy kciuki za pierwsze ||. Kiedy możesz testować? Powinna ciągle utrzymywać się na poziomie temp takiej jak w owu lub rosnąć. Jak spadnie to znaczy że idzie @Mnie zazwyczaj brzuch boli i przez dwa dni jadę na tabletkach przeciwbólowych [emoji4] A teraz ciągle czekam... Dzisiaj 32dc.
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszla i za pozytywny test w wigilię.@Jivka Już jutro[emoji33]
Jutro powinnam dostać @
Ale myślę że poczekam z testem do wigilli.
Trochę się zrazilam tym testem który robiłam 4 dni temu. Za wcześnie a niesmak ciągle czuje...
Ja narazie nie mierze temperatury ale dobrze wiedzieć na przyszłość, dziękiZawsze powyzej linii temperatur nizszych, czyli u mnie tej czerwonej poziomej. Tzn u mnie teraz powinno skoczyc do okolo 36.9 i sie wahać gora dól do 12/13dnia po owu, a potem powinna spadać. U mnie okres zwiastuje temperatura ponizej 36.6 czyli nie zawsze spada ponizej kreski. A gdyby byla ciąza, to ta temperatura powinna się utrzymywac na wyzszym poziomie w dniu owulacji i po niej. Najwiecej zalezy od tego, jakie masz nizsze temperatury u mnie sie wahają od 36.2 do 36.45. Inne kobiety nizsze temperatury mają na poziomie 36.6-36,8 gdzie dla mnie to juz wyzsze, a u nich wyzsze po owulacji wyjdą powyzej 37 stopni.
Prawda jest taka, ze ciąza lubi temperatury 37 stopni i wyzsze, ale taki poziom mozna osiagac stopniowo i nie koniecznie przed terminem miesiaczki. A mozna tego progu nie osiągnąć wcale a i tak być w ciąży.Ja widzę niestety wstecz. Cóż w sumie się ciesze, bo widzę z niego szybszy okres niż obstawialam.Trzymam kciuki zeby @ nie przyszla i za pozytywny test w wigilię.
Ja już można powiedzieć ze mam gotowe prezenty zostały dosłownie dwa, które tez maja przyjść dzisiaj. A jutro jeszcze wyprawiamy pierwsze urodziny córeczki
Ja nie mam ale jak pracowałam to de longhi robił nieziemskie lateDziewczyny macie może ekspres ciśnieniowy? Jaki polecacie? My zamierzamy się z kupnem i tak zastanawiamy się jaki kupić...
Też słyszałam pozytywne opinie o de longhi [emoji4] Osobiście nie mam, bo mi najbardziej smakuje zwykła nesca, a od lipca nie piję kawy bo mnie od razu odrzuciło od niej a teraz stwierdziłam że nie ma sensu wracać i znowu tydzień potem cierpieć rzucając kofeinę [emoji14]Ja nie mam ale jak pracowałam to de longhi robił nieziemskie late
Ja czarnej wcale nie pije ale rozpuszczalną lubię tylko mleczko sobie sama spieniam śpieniaczem takim za 20 zł.Też słyszałam pozytywne opinie o de longhi [emoji4] Osobiście nie mam, bo mi najbardziej smakuje zwykła nesca, a od lipca nie piję kawy bo mnie od razu odrzuciło od niej a teraz stwierdziłam że nie ma sensu wracać i znowu tydzień potem cierpieć rzucając kofeinę [emoji14]
Ja taką pół na pół z mlekiem [emoji16] Więc to bardziej mleko z kawą heh ale jednak uzależnienie jest, bo w każdej ciąży jak odstawiałam to miałam cały tydzień migreny [emoji4]Ja czarnej wcale nie pije ale rozpuszczalną lubię tylko mleczko sobie sama spieniam śpieniaczem takim za 20 zł.