Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podają luteinę lub duphaston. Teraz to ja się nie dostanę do lekarza przed świętami. Z resztą już jakoś PMS aż tak mi nie doskwiera więc nie dramatyzuję. 10 stycznia mam wizytę więc dowiem się co tam się dzieje.A może trzeba do lekarza żeby dał coś na wywolanie? Niezbyt się na tym znam ale wiem ze coś dają. W każdym razie potrzebami te kciuki
Wow ktoś o mnie pamięta [emoji6][emoji16]Oj liczyłam chociaż na jeden pozytyw u Was dziewczyny. Jeszcze @M_8911 w Tobie nadzieja. Kto jeszcze nam został? Ja dopiero 5 dpo
Hej dziewczyny.
Ale njusa mam[emoji23]. 29 grudnia powinnam dostać @, własciwie to raczej na pewno dostane bo przegapiliśmy owulacje. Tzn niby bylo cos dzien przed, a potem dzień po, ale to zupełnie nie z myślą o dzidzi.
Wczoraj bylam pewna, ze temperatura spadnie, a tu nie. Poszła w górę. Zupełnie nie wiem czemu tak wolno odbijała. Tak więc dziś jestem 5dpo[emoji23][emoji23]. Cud normalnie. Bez śluzu bez bólu owulacyjnego, z uczuciem na okres jedynie... i z potencjalnym cyklem 32 dniowym. Szok i niedowierzanie.
Na początku stycznia lekarz, badania i testy owulacyjne. Teraz zaluje ze ich nie kupilam, przynajmniej porównalabym z wykresem.Zobacz załącznik 926710
Hejka!!! U mnie tez bez tabsa zazwyczaj nienda rady... porobione porobioneDzień dobry. Witam sie na szybko z pracy. W tym cyklu @ daje mi popalić z bólem głowy..wstalam znow z bólem i na dzień dobry tabletka.
Miłego dnia.
Prezenty pod choinkę porobione??