martoosia04
Fanka BB :)
Za mną już dwie kawy [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi znajoma poleciła takie genialne kawki smakowe, ziarniste no i tak ogólnie od dawna zastanawiamy się z mężem nad jakimś ekspresem takim do 500zł. Ten co posiadasz ma fajny opis ale no... cena nie dla nas. ;PMy mamy taki ekspres: Link do: Philips EP5361/10 i jest całkiem ok. Tylko tu musisz dobrać sobie fajna kawe w ziarnach. A z tym różnie. Zależy kto jaka lubi.
Cześć [emoji4]Czesc dziewczyny czy moge dolaczyc do Waszego watku? Rowniez zaczynamy starania w zasadzie juz od koncowki grudnia.
Myśleliśmy kiedyś nad takim bo właśnie nesce pijemy, ale stwierdziliśmy że szkoda kasy i odpuściliśmy [emoji4]Ja mam ten Krups Nescafe Dolce Gusto. smakuje mi kawusia z tego ekspresu, jestem kawoszem i Polecam ten. Na samo pisanie juz mam ochotę na kolejną a niedawno wypiłam ostatni łyk haha.
Ja tez okien nie myłam mam rolety noc i dzień i nie widać ze są brudne hahaUff, troche porządków zrobiłam w kuchni. Jeszcze mi łazienka została i w sumie z większych porządków to by było na tyle. Okien jednak nie myje. Trudno [emoji23] dobrze, że mam firanki, to zasłonię je [emoji23][emoji23][emoji23]
Kochana przyjdzie i @ i dzidzia.Wszystkie badania perfect. A tu ani dzidzi ani @Zobacz załącznik 926803
A ja mam śluz na płodne. Ochote jak na płodne. I już ni huhu nie rozumiemKochana przyjdzie i @ i dzidzia.
Ja już się pogodziłam z sytuacją. Już jakoś na spokojnie podchodzę do tematu nadchodzącej @. Choć zastanawia mnie, że szyjka poszła w górę. Ledwo dziś znalazłam wejście do szyjki. Musiałam nieźle nagrzebać. Brzuch na @ nie boli. Jest ok. Aczkolwiek twarz taka brzydka mi się zrobiła. Jakaś taka blada, jakby z wypryskami :/ nie podoba mi się to. Chyba po zimie udam się na jakiś zabieg oczyszczający i odżywiający twarz, bo patrzeć na te skórę nie mogę.
Ale ważne że wszystko jest u Ciebie ok [emoji4]Wszystkie badania perfect. A tu ani dzidzi ani @Zobacz załącznik 926803
Zaczęłabym sobie wmawiać jakąś ciążę, ale dziewczyny pisały, że przeważnie im mokro było, a u mnie w ogóle nic. W środku jakiś wodnisto-biało-kremowy gęsty śluz, ale niewiele go wypływa. Najpóźniej w poniedziałek teraz zatestuję. Plus, że nie mam testów w domu. Jutro zakupię przed pracą, by potem w święta w razie co nie lataćA ja mam śluz na płodne. Ochote jak na płodne. I już ni huhu nie rozumiem
Niby owu 9.12. Potwierdzone USG pekniecie jajeczka. I test owu 8.12 wyszedl pozytywnieAle ważne że wszystko jest u Ciebie ok [emoji4]
A kiedy miałaś owu? Nie wiem dokładnie kiedy beta może już coś pokazać ale może to było jednak za szybko?