reklama
Jivka
Moderator
Hej Dziewczyny, ja dzisiaj zostałam z córką w domu bo coś mi kaszle [emoji3525]
Ciężki ten Twój wykres, ja nic z niego nie widzę [emoji14]Hej dziewczyny.
Ale njusa mam[emoji23]. 29 grudnia powinnam dostać @, własciwie to raczej na pewno dostane bo przegapiliśmy owulacje. Tzn niby bylo cos dzien przed, a potem dzień po, ale to zupełnie nie z myślą o dzidzi.
Wczoraj bylam pewna, ze temperatura spadnie, a tu nie. Poszła w górę. Zupełnie nie wiem czemu tak wolno odbijała. Tak więc dziś jestem 5dpo[emoji23][emoji23]. Cud normalnie. Bez śluzu bez bólu owulacyjnego, z uczuciem na okres jedynie... i z potencjalnym cyklem 32 dniowym. Szok i niedowierzanie.
Na początku stycznia lekarz, badania i testy owulacyjne. Teraz zaluje ze ich nie kupilam, przynajmniej porównalabym z wykresem.Zobacz załącznik 926710
@M_8911 to trzymamy kciuki za pierwsze ||. Kiedy możesz testować?Wow ktoś o mnie pamięta [emoji6][emoji16]
Dzień dobry...
Tak ja jeszcze czekam, jestem już tak zmieszana objawami że szkoda gadać [emoji55]
Powinna ciągle utrzymywać się na poziomie temp takiej jak w owu lub rosnąć. Jak spadnie to znaczy że idzie @A jaka temperatura powinna być po owu jakby się udało?
Mnie zazwyczaj brzuch boli i przez dwa dni jadę na tabletkach przeciwbólowych [emoji4] A teraz ciągle czekam... Dzisiaj 32dc.Dzień dobry. Witam sie na szybko z pracy. W tym cyklu @ daje mi popalić z bólem głowy..wstalam znow z bólem i na dzień dobry tabletka.
Miłego dnia.
Prezenty pod choinkę porobione??
martoosia04
Fanka BB :)
Dzień dobry.
U mnie jeszcze @ nie ma. Nie wiem jak temp bo stwierdziłam, że i tak przyjdzie @ to po co mierzyć. Może oszalałam, ale mam wrażenie że szyjka poszła w gore [emoji33] jutro decydujący dzień terminu @.
U mnie jeszcze @ nie ma. Nie wiem jak temp bo stwierdziłam, że i tak przyjdzie @ to po co mierzyć. Może oszalałam, ale mam wrażenie że szyjka poszła w gore [emoji33] jutro decydujący dzień terminu @.
Kati 5805
Acha rozumiem dzięki za odpowiedźHej Dziewczyny, ja dzisiaj zostałam z córką w domu bo coś mi kaszle [emoji3525]Ciężki ten Twój wykres, ja nic z niego nie widzę [emoji14] @M_8911 to trzymamy kciuki za pierwsze ||. Kiedy możesz testować? Powinna ciągle utrzymywać się na poziomie temp takiej jak w owu lub rosnąć. Jak spadnie to znaczy że idzie @Mnie zazwyczaj brzuch boli i przez dwa dni jadę na tabletkach przeciwbólowych [emoji4] A teraz ciągle czekam... Dzisiaj 32dc.
Ja tez sie łudze że bete za wczesnie zrobilam. Brzuch mnie nie pobolewa typowo. Ale moze to zasluga duphastonu. Nie mam pojecia. Nadal mam nadzieję ze mnie zaskoczy i jutro @ nie przyjdzie@Jivka Już jutro[emoji33]
Jutro powinnam dostać @
Ale myślę że poczekam z testem do wigilli.
Trochę się zrazilam tym testem który robiłam 4 dni temu. Za wcześnie a niesmak ciągle czuje...
Betii35
Mój na chodzie do 21 i tak juz 2 wieczory spędzałam na pakowaniu.Ja wlasnie musze popakowac prezenty i sie zebrać nie mogę. Do 20.30 synek na chodzie a pozniej mam lenia i mi się nie chce
Ja przy zimie mam takiego lenia wieczorami ze najchętniej zawinelabym siie w koc z ciepłą herbatą z książką w ręku
martoosia04
reklama
Jivka
Moderator
Czyli jest jeszcze nadzieja [emoji7]Dzień dobry.
Fajny dzień na testowanie oby szczęśliwy [emoji3590]@Jivka Już jutro[emoji33]
Jutro powinnam dostać @
Ale myślę że poczekam z testem do wigilli.
Trochę się zrazilam tym testem który robiłam 4 dni temu. Za wcześnie a niesmak ciągle czuje...
Ja przedwczoraj testowałam i negatyw był. Zresztą ja akurat wolałabym w tym cyklu nie zajść w ciążę, bo mam zgodę dopiero od kolejnego cyklu a przede mną jeszcze badania czy parwowirus zniknął z organizmu [emoji3525]
Poza tym nie czuję się ani na ciążę ani na @... I jeszcze ta infekcja...
Ja pakować będę dopiero w niedzielę. Jeden wieczór i z głowy [emoji4]Mój na chodzie do 21 i tak juz 2 wieczory spędzałam na pakowaniu.
Ja przy zimie mam takiego lenia wieczorami ze najchętniej zawinelabym siie w koc z ciepłą herbatą z książką w ręku