reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja również powinnam dostać w tym terminie choć mam nie zbyt regularne te cykle. życzę wam wszystkim 2 kresek na teście . To czekanie człowieka wykańcza , żeby tak dało się to przyspieszyć :p
No to super co raz więcej nas. Tobie też tego życzę kochana. Ja też mam nieregularne okresu ale według testu owu powinna być @ między 15-17 lipca ale nie mam zamiaru wcześniej testu robić niż minie 14 dni po spodziewanym terminie.

No to super co raz więcej nas. Tobie też tego życzę kochana. Ja też mam nieregularne okresu ale według testu owu powinna być @ między 15-17 lipca ale nie mam zamiaru wcześniej testu robić niż minie 14 dni po spodziewanym terminie.
No co ty ja to nie wytrzymam aż tak długo a mój mąż to już by chciał wiedzieć czy tam coś sie dzieje heheh

Super tak jak ja i koleżanka. To jesteśmy w 3 i życzę każdej z nas aby ta wstrętna @ już do nas nie nadeszła przez najbliższe 40 tygodni.
Ale numer :) super :) to dziewczyny trzymajmy się tu razem i wymieniajmy spostrzeżeniami będzie nam lżej :) i życzę Wam i sobie żeby to był dobry miesiąc :) myślę że to że się tu dopisałam w czerwcu to była jedna z niewielu dobrych rzeczy które mi się ostatnio przytrafiły :) pozdrawiam was u ściskam :)

No co ty ja to nie wytrzymam aż tak długo a mój mąż to już by chciał wiedzieć czy tam coś sie dzieje heheh
[emoji23] no ja jeżeli chodzi o testowanie testami ciążowym to mam cierpliwość. Wolę poczekać bo w kwietniu miałam @ na 38dc w maju nie miałam w.czerwcu na 40 dzień cyklu A w tym cyklu według pozytywnego testy termin @ wypada też gdzieś na około 38-40dc także nie zdziwi mnie fakt jak znowu w tym cyklu wydłuży mi się cykl. Dlatego wolę poczekać ewentualnie do 28lipca i wtedy zrobić test jeśli nie przyjdzie z 10 dniowym opóźnieniem

Ja się ostatnio na
[emoji23] no ja jeżeli chodzi o testowanie testami ciążowym to mam cierpliwość. Wolę poczekać bo w kwietniu miałam @ na 38dc w maju nie miałam w.czerwcu na 40 dzień cyklu A w tym cyklu według pozytywnego testy termin @ wypada też gdzieś na około 38-40dc także nie zdziwi mnie fakt jak znowu w tym cyklu wydłuży mi się cykl. Dlatego wolę poczekać ewentualnie do 28lipca i wtedy zrobić test jeśli nie przyjdzie z 10 dniowym opóźnieniem
Też mam takie cykle nie regularne wiec postanowiłam "używać" męża 2 dień żeby nic nie przegapić i mieć więcej pewności :cool2:

reklama
Do góry