młoda1994
Fanka BB :)
To przesyłam cierpliwosc[emoji846]Hehe Tak poprosze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To przesyłam cierpliwosc[emoji846]Hehe Tak poprosze
Przesyłam cierpliwość [emoji846]Chętnie skożystam
Ja też staram się męczyć męża co 2-3 dni A dzień przed owu w trakcie owu i dzień po owu co dziennie ponieważ mój mąż ma.slaba ruchliwość plemników. Już drugi miesiąc zazywa suplementy A 11.07 znowu ma badanie nasienia już w klinice pod kątem płodności.Ja się ostatnio na
Też mam takie cykle nie regularne wiec postanowiłam "używać" męża 2 dień żeby nic nie przegapić i mieć więcej pewności
O czym nie słyszałaś bo nie zrozumiałam?Tak szczeże to o tym nie słyszałam
Bardzo jestem ciekawa mojej temperatury jutro rano. Bo dzisiaj skoczyła z 36,28 na 36,49 .... Na wykresie to fajnie wygląda. Zobaczymy co jutro. Oby nie spadła bo to będzie oznaczyło że progesteron spada. Jutro wyśle wam wykresPrzesyłam cierpliwość [emoji846]
o słabszej ruchliwościO czym nie słyszałaś bo nie zrozumiałam?
No ja to mam dziwny ten wykres. Od kolejnego cyklu jeśli ten okaże się porażką zmienię miejsce bo w pochwie nie powinna aż tak skakać temperatura jak w ustach pod językiem.. tu masz mój wykres.Bardzo jestem ciekawa mojej temperatury jutro rano. Bo dzisiaj skoczyła z 36,28 na 36,49 .... Na wykresie to fajnie wygląda. Zobaczymy co jutro. Oby nie spadła bo to będzie oznaczyło że progesteron spada. Jutro wyśle wam wykres
Jest coś takiego. Może być wszystko ok z nasieniem ale ruchliwość plemników może być słaba. Dlatego przed w trakcie i po owu kochamy się dziennie A od nowego cyklu jak będzie ten nie udany to będziemy używać żelu który ma za zadanie wydłużyć żywotność plemników i pomoc się w przemieszczaniu do celu.o słabszej ruchliwości
To może właśnie lepiej co drugi dzień? Słyszałam że tak lepiej dla regeneracji nasienia.Ja też staram się męczyć męża co 2-3 dni A dzień przed owu w trakcie owu i dzień po owu co dziennie ponieważ mój mąż ma.slaba ruchliwość plemników. Już drugi miesiąc zazywa suplementy A 11.07 znowu ma badanie nasienia już w klinice pod kątem płodności.