reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja się ostatnio na

Też mam takie cykle nie regularne wiec postanowiłam "używać" męża 2 dień żeby nic nie przegapić i mieć więcej pewności :cool2:
Ja też staram się męczyć męża co 2-3 dni A dzień przed owu w trakcie owu i dzień po owu co dziennie ponieważ mój mąż ma.slaba ruchliwość plemników. Już drugi miesiąc zazywa suplementy A 11.07 znowu ma badanie nasienia już w klinice pod kątem płodności.

Bardzo jestem ciekawa mojej temperatury jutro rano. Bo dzisiaj skoczyła z 36,28 na 36,49 .... Na wykresie to fajnie wygląda. Zobaczymy co jutro. Oby nie spadła bo to będzie oznaczyło że progesteron spada. Jutro wyśle wam wykres
No ja to mam dziwny ten wykres. Od kolejnego cyklu jeśli ten okaże się porażką zmienię miejsce bo w pochwie nie powinna aż tak skakać temperatura jak w ustach pod językiem.. tu masz mój wykres.
Screenshot_20190706-211643_OvuView.jpeg
Screenshot_20190706-211647_OvuView.jpeg

o słabszej ruchliwości
Jest coś takiego. Może być wszystko ok z nasieniem ale ruchliwość plemników może być słaba. Dlatego przed w trakcie i po owu kochamy się dziennie A od nowego cyklu jak będzie ten nie udany to będziemy używać żelu który ma za zadanie wydłużyć żywotność plemników i pomoc się w przemieszczaniu do celu.

reklama
Ja też staram się męczyć męża co 2-3 dni A dzień przed owu w trakcie owu i dzień po owu co dziennie ponieważ mój mąż ma.slaba ruchliwość plemników. Już drugi miesiąc zazywa suplementy A 11.07 znowu ma badanie nasienia już w klinice pod kątem płodności.
To może właśnie lepiej co drugi dzień? Słyszałam że tak lepiej dla regeneracji nasienia.

Do góry