reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Jeszcze ja muszę teraz zajść w ciąże 8-)
Jeszcze ja .... Ja też muszę ;) ehhhhh..... Kto by to pomyślał że tak to będzie wyglądało :( ostatnio byliśmy przemęczeni ale wiadomo było że są być może te dni, i ja mówię, dobra, dajmy spokój, nic na siłę jak się ma udać to się uda, idziemy spać bo ledwo stoimy na nogach .... A mój mówi że nie, musimy bo jak to będziemy robili raz na jakiś czas to faktycznie nie ma szans.... heh... Mus to mus.

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tą temperaturą po ovu ... jeżeli wzrasta to mogło dojść do zapłodnienia ? Przez jaki okres czasu wzrasta temperatura ?

Od 2 dni mam wrażenie, że coś mnie bierze ovu myśle ze byla z 3 dni temu . Przed wczoraj byłam strasznie osłabiona, miałam 35 st.C później zaczęła wzrastać dziś mam 36,8 . Nie wiem czy to z przemęczania czy jak :/ wgl przechodzę chyba jakieś załamanie bo partner ostatnio mi powiedział że już sam nie wie czy chce teraz dziecko ... mam totalnego dola :/ a jak u was ?

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tą temperaturą po ovu ... jeżeli wzrasta to mogło dojść do zapłodnienia ? Przez jaki okres czasu wzrasta temperatura ?
Temperatura może spaść dzień przed @ lub nawet 2-3 dc A jeśli temperatura nie spadnie i @ Nie będzie to można podejrzewać że jest ciaza.

Od 2 dni mam wrażenie, że coś mnie bierze ovu myśle ze byla z 3 dni temu . Przed wczoraj byłam strasznie osłabiona, miałam 35 st.C później zaczęła wzrastać dziś mam 36,8 . Nie wiem czy to z przemęczania czy jak :/ wgl przechodzę chyba jakieś załamanie bo partner ostatnio mi powiedział że już sam nie wie czy chce teraz dziecko ... mam totalnego dola :/ a jak u was ?
A o której mierzysz temp?

reklama
Dziewczyny to chyba dzisiaj jednak ta owulacja bolał mnie dziś brzuch w jajnikach i wgl co raz częściej udaje mi się,
IMG_1748.JPG
wyczuć moment owulacji ;)

Do góry