reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Jeszcze ja muszę teraz zajść w ciąże 8-)
Jeszcze ja .... Ja też muszę ;) ehhhhh..... Kto by to pomyślał że tak to będzie wyglądało :( ostatnio byliśmy przemęczeni ale wiadomo było że są być może te dni, i ja mówię, dobra, dajmy spokój, nic na siłę jak się ma udać to się uda, idziemy spać bo ledwo stoimy na nogach .... A mój mówi że nie, musimy bo jak to będziemy robili raz na jakiś czas to faktycznie nie ma szans.... heh... Mus to mus.

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tą temperaturą po ovu ... jeżeli wzrasta to mogło dojść do zapłodnienia ? Przez jaki okres czasu wzrasta temperatura ?

Od 2 dni mam wrażenie, że coś mnie bierze ovu myśle ze byla z 3 dni temu . Przed wczoraj byłam strasznie osłabiona, miałam 35 st.C później zaczęła wzrastać dziś mam 36,8 . Nie wiem czy to z przemęczania czy jak :/ wgl przechodzę chyba jakieś załamanie bo partner ostatnio mi powiedział że już sam nie wie czy chce teraz dziecko ... mam totalnego dola :/ a jak u was ?

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tą temperaturą po ovu ... jeżeli wzrasta to mogło dojść do zapłodnienia ? Przez jaki okres czasu wzrasta temperatura ?
Temperatura może spaść dzień przed @ lub nawet 2-3 dc A jeśli temperatura nie spadnie i @ Nie będzie to można podejrzewać że jest ciaza.

Od 2 dni mam wrażenie, że coś mnie bierze ovu myśle ze byla z 3 dni temu . Przed wczoraj byłam strasznie osłabiona, miałam 35 st.C później zaczęła wzrastać dziś mam 36,8 . Nie wiem czy to z przemęczania czy jak :/ wgl przechodzę chyba jakieś załamanie bo partner ostatnio mi powiedział że już sam nie wie czy chce teraz dziecko ... mam totalnego dola :/ a jak u was ?
A o której mierzysz temp?

reklama
Dziewczyny to chyba dzisiaj jednak ta owulacja bolał mnie dziś brzuch w jajnikach i wgl co raz częściej udaje mi się,
IMG_1748.JPG
wyczuć moment owulacji ;)

Do góry