reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

To prawda :)
Ja mojemu też piwa nie zabronię bo jeśli z tym jego piwem wyniki wyszły dobre to nie ma powodów do niepokoju
Wydaje mi się że jak ma się pogorszyc nasienie to i się pogorszy bez palenia i picia. A jak ma być ok to będzie wtedy kiedy facet pije i pali. W końcu facetowi też się coś należy od życia. Ja osobiście nie palę A wypije czasami okazjalnie. Ale jeśli chodzi o facetów to wolę żeby raz na jakiś czas się piwa napił bo innych trunków nie pije i żeby palił papierosy niż inne świństwa.

reklama
Ja też uważam, że jak se facet piwo wypije to się nic nie stanie. Co innego jakby to wlewał w siebie litrami codziennie, ale piwko dwa jeszcze nikomu nie zaszkodziło, mówią nawet, że jest zdrowe na nerki [emoji16]
Oboje nie palimy, a piwo na wyluzowanie czasami super sprawa [emoji16]
Mój mąż dostał skierowanie na badanie z poradni leczenia niepłodności na NFZ. Możliwe że jest to ogólne badanie.
A czy wy kupilyscie swoim mężczyznom jakieś suplementy ? Zastanawiam się nad tym..Może warto.Na pewno nie zaszkodzą :)
Ja mojemu kupiłam Fertil men, ale czy to coś daje nie wiem, staramy się drugi cykl [emoji6]

Ja też uważam, że jak se facet piwo wypije to się nic nie stanie. Co innego jakby to wlewał w siebie litrami codziennie, ale piwko dwa jeszcze nikomu nie zaszkodziło, mówią nawet, że jest zdrowe na nerki [emoji16]
Oboje nie palimy, a piwo na wyluzowanie czasami super sprawa [emoji16]
Ja mojemu kupiłam Fertil men, ale czy to coś daje nie wiem, staramy się drugi cykl [emoji6]
Mój mąż też łyka drugi miesiąc ale jak skończy to chce mu dac acertin w saszetkach 60 saszetek kosztuje 99.99zl i starcza na 2 miesiące bo pije się 1 saszetke dziennie.

Ooo a co to takiego? Nie odkryłam jeszcze tego [emoji6] lepsze niż ten fertil?
Wiesz co nie wiem ale warto spróbować. Niżej wysyłam opis. Poczytaj na doz.pl kosztuje 99.99zl za 60 saszetek i starcza na 2 miesiące. Dodatkowo od lipca będę mu podawać vitotal dla mężczyzn tak też jest kwas foliowy SELEN CYNK witamina A D C E itd. I kosztuje na doz.pl 14.99zl za 30 sztuk daje się 1 dziennie.
Screenshot_20190630-130408_Chrome.jpeg
Screenshot_20190630-130417_Chrome.jpeg
Screenshot_20190630-130423_Chrome.jpeg

Z tych tańszych to jeszcze masz androvid plus za 23.99 zł 30 kapsułek. I jedna dziewczyna polegała mi tu na forum extra sperm jest dostępna tylko w aptece w Opolu i na allegro.

Kurcze to trochę tego jest, muszę spojrzeć na to wszystko [emoji6] skończymy ten fertil i zobaczymy co dalej, chociaż po cichu liczę na to, że nie będzie mu to już potrzebne [emoji16]

Kurcze to trochę tego jest, muszę spojrzeć na to wszystko [emoji6] skończymy ten fertil i zobaczymy co dalej, chociaż po cichu liczę na to, że nie będzie mu to już potrzebne [emoji16]
Ja też po cichu liczę że nie będę musiała nic mojemu już kupować. Ale zobaczymy co to będzie. Trzymam kciuki aby Tobie się udało w tym cyklu bo ileż można czekać na ten mały wielki cud jakim jest dziecko.

reklama
My obydwoje nie palimy, nie pijemy, czasem zerówke się walnie na ochlode. Z supli mój brał cynk i selen + Fertilman Plus. Nie wiem czy coś to dało bo jeszcze nie robił b. nasienia po operacji ale myślimy żeby niedługo sprawdzić. Ja przez tą dłuższa przerwę w staraniach też myślę nad suplami dla siebie, nie wiem może femibion no i koniecznie cis na włosy bo strasznie mi wypadają

Do góry