reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

To prawda :)
Ja mojemu też piwa nie zabronię bo jeśli z tym jego piwem wyniki wyszły dobre to nie ma powodów do niepokoju
Wydaje mi się że jak ma się pogorszyc nasienie to i się pogorszy bez palenia i picia. A jak ma być ok to będzie wtedy kiedy facet pije i pali. W końcu facetowi też się coś należy od życia. Ja osobiście nie palę A wypije czasami okazjalnie. Ale jeśli chodzi o facetów to wolę żeby raz na jakiś czas się piwa napił bo innych trunków nie pije i żeby palił papierosy niż inne świństwa.

reklama
Ja też uważam, że jak se facet piwo wypije to się nic nie stanie. Co innego jakby to wlewał w siebie litrami codziennie, ale piwko dwa jeszcze nikomu nie zaszkodziło, mówią nawet, że jest zdrowe na nerki [emoji16]
Oboje nie palimy, a piwo na wyluzowanie czasami super sprawa [emoji16]
Mój mąż dostał skierowanie na badanie z poradni leczenia niepłodności na NFZ. Możliwe że jest to ogólne badanie.
A czy wy kupilyscie swoim mężczyznom jakieś suplementy ? Zastanawiam się nad tym..Może warto.Na pewno nie zaszkodzą :)
Ja mojemu kupiłam Fertil men, ale czy to coś daje nie wiem, staramy się drugi cykl [emoji6]

Ja też uważam, że jak se facet piwo wypije to się nic nie stanie. Co innego jakby to wlewał w siebie litrami codziennie, ale piwko dwa jeszcze nikomu nie zaszkodziło, mówią nawet, że jest zdrowe na nerki [emoji16]
Oboje nie palimy, a piwo na wyluzowanie czasami super sprawa [emoji16]
Ja mojemu kupiłam Fertil men, ale czy to coś daje nie wiem, staramy się drugi cykl [emoji6]
Mój mąż też łyka drugi miesiąc ale jak skończy to chce mu dac acertin w saszetkach 60 saszetek kosztuje 99.99zl i starcza na 2 miesiące bo pije się 1 saszetke dziennie.

Ooo a co to takiego? Nie odkryłam jeszcze tego [emoji6] lepsze niż ten fertil?
Wiesz co nie wiem ale warto spróbować. Niżej wysyłam opis. Poczytaj na doz.pl kosztuje 99.99zl za 60 saszetek i starcza na 2 miesiące. Dodatkowo od lipca będę mu podawać vitotal dla mężczyzn tak też jest kwas foliowy SELEN CYNK witamina A D C E itd. I kosztuje na doz.pl 14.99zl za 30 sztuk daje się 1 dziennie.
Screenshot_20190630-130408_Chrome.jpeg
Screenshot_20190630-130417_Chrome.jpeg
Screenshot_20190630-130423_Chrome.jpeg

Z tych tańszych to jeszcze masz androvid plus za 23.99 zł 30 kapsułek. I jedna dziewczyna polegała mi tu na forum extra sperm jest dostępna tylko w aptece w Opolu i na allegro.

Kurcze to trochę tego jest, muszę spojrzeć na to wszystko [emoji6] skończymy ten fertil i zobaczymy co dalej, chociaż po cichu liczę na to, że nie będzie mu to już potrzebne [emoji16]

Kurcze to trochę tego jest, muszę spojrzeć na to wszystko [emoji6] skończymy ten fertil i zobaczymy co dalej, chociaż po cichu liczę na to, że nie będzie mu to już potrzebne [emoji16]
Ja też po cichu liczę że nie będę musiała nic mojemu już kupować. Ale zobaczymy co to będzie. Trzymam kciuki aby Tobie się udało w tym cyklu bo ileż można czekać na ten mały wielki cud jakim jest dziecko.

reklama
My obydwoje nie palimy, nie pijemy, czasem zerówke się walnie na ochlode. Z supli mój brał cynk i selen + Fertilman Plus. Nie wiem czy coś to dało bo jeszcze nie robił b. nasienia po operacji ale myślimy żeby niedługo sprawdzić. Ja przez tą dłuższa przerwę w staraniach też myślę nad suplami dla siebie, nie wiem może femibion no i koniecznie cis na włosy bo strasznie mi wypadają

Do góry