reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dostałam się do super lekarki co prawda prywatnie i ona poleciła mi Ovulomed Max, dwa miesiące już pije.
O no to super. Czytałam o Tym. Ja zaczęłam od połowy miesiąca pić 2x1 clavelle ale jak skończę chce zacząć pić inofem 2x1 i do tego zażywam castagnusa od 2dc i mam zamiar zażywać go cała kurację 90dni.

9
Cześć dziewczyny przy końcu niedzieli, lo wczorajszym dole dziś trochę wyluzowanie pojechaliśmy na basen, a tam same Panie z brzuszki więc wcale się nie wyluzowałam mąż zdecydował że w sobotę jedziemy do kliniki do Katowic na konsultacje i na badania może oni coś pomogą bo ja czuje się jakbym już zwariowala:( A jak tam u Was?

Też tak mam,wszędzie kobiety w ciazy,szwagierka na dniach rodzi,A ja tylko siedzę i myślę- nie dam rady 24 godziny zająć glowy czymś innym więc co jakiś czas coś mi się tam pojawia-i myślę i liczę,i analizuje cykl i zastanawiam się czy jest szansa na ciążę czy nie,Kiedy zrobić test,Kiedy iść na bete i tak w kolko:-))

Wsparcie męża jest bardzo ważne,dobrze że tak zdecydował!:-)

A wczoraj robiliśmy na działce ognisko i znaleźliśmy w stercie gałęzi,które wcześniej sprzatalismy gniazdo ptaszka z jednym małym wyklutym pisklakiem i dwoma jajkami:-) biorę to za dobry znak:-)

Dzień dobry wszystkim :)
Witam się poniedziałkowo, jak u Was po weekendzie? :)
Ja muszę trochę ogarnąć bo po powrocie od teściowej trochę bałaganik ;)
Miłego dzionka laski

Dzień dobry wszystkim :)
Witam się poniedziałkowo, jak u Was po weekendzie? :)
Ja muszę trochę ogarnąć bo po powrocie od teściowej trochę bałaganik ;)
Miłego dzionka laski
Hej. U mnie super weekend się zakończył pozytywnym testem owu. Także jestem pełna nadziei że może się udać w tym cyklu ale to się okaże za jakieś 14-15dni czy @ przyjdzie czy nie.

U nas upał nie szło spać zaraz wstaje i też trzeba ogarnąć trochę. Nie śpię od 4.40 ale to dobrze przy najmniej pójdę dzisiaj wcześnie spać bo jutro muszę sprawy na mieście pozalatwiac.

Miłego poniedziałku zycze[emoji6]

Hej. U mnie super weekend się zakończył pozytywnym testem owu. Także jestem pełna nadziei że może się udać w tym cyklu ale to się okaże za jakieś 14-15dni czy @ przyjdzie czy nie.
[emoji6]
Trzymam kciuki ;););):-) :)
Ja również po ciężkiej gorącej nocy..niewyspana..od 5 na nogach. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia :)

Trzymam kciuki ;););):-) :)
Ja również po ciężkiej gorącej nocy..niewyspana..od 5 na nogach. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia :)
Coś było z tą nocą. U mnie też pobudka 4. W tym cyklu miałam wszystkie pozytywne testy owu - były starania, mam nadzieję, że się uda... A jak nie to następny cykl nie będzie możliwości się starać.

Dziewczyny, u mnie chyba jednak była owu, bo temp. wzrosła do 37.5-37.2 (waha się w ciągu dnia). Nie wiem tylko kiedy ona niby była XD

Możecie polecić ginekologa w Warszawie, który przyjmuje na NFZ i specjalizuje się w niepłodności/PCOS?

reklama
Coś było z tą nocą. U mnie też pobudka 4. W tym cyklu miałam wszystkie pozytywne testy owu - były starania, mam nadzieję, że się uda... A jak nie to następny cykl nie będzie możliwości się starać.
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię :)
My ruszamy od początku, dziś 5d.c. lada moment staranka czyli część najprzyjemniejsza ;) Owu nie sprawdzam w żaden sposób, kieruje się sygnałami wysylanymi przez ciało. Właściwie co mc mam bóle jajnika w czasie gdy powinna wystąpić Owu więc mam nadzieję że to jest właśnie to..czasem bez nospy się nie obejdzie.

Do góry