NatS91
Fanka BB :)
Dostałam się do super lekarki co prawda prywatnie i ona poleciła mi Ovulomed Max, dwa miesiące już pije.A zazywasz coś na wyregulowanie okresu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam się do super lekarki co prawda prywatnie i ona poleciła mi Ovulomed Max, dwa miesiące już pije.A zazywasz coś na wyregulowanie okresu?
O no to super. Czytałam o Tym. Ja zaczęłam od połowy miesiąca pić 2x1 clavelle ale jak skończę chce zacząć pić inofem 2x1 i do tego zażywam castagnusa od 2dc i mam zamiar zażywać go cała kurację 90dni.Dostałam się do super lekarki co prawda prywatnie i ona poleciła mi Ovulomed Max, dwa miesiące już pije.
Cześć dziewczyny przy końcu niedzieli, lo wczorajszym dole dziś trochę wyluzowanie pojechaliśmy na basen, a tam same Panie z brzuszki więc wcale się nie wyluzowałam mąż zdecydował że w sobotę jedziemy do kliniki do Katowic na konsultacje i na badania może oni coś pomogą bo ja czuje się jakbym już zwariowalaA jak tam u Was?
Hej. U mnie super weekend się zakończył pozytywnym testem owu. Także jestem pełna nadziei że może się udać w tym cyklu ale to się okaże za jakieś 14-15dni czy @ przyjdzie czy nie.Dzień dobry wszystkim
Witam się poniedziałkowo, jak u Was po weekendzie?
Ja muszę trochę ogarnąć bo po powrocie od teściowej trochę bałaganik![]()
Miłego dzionka laski
Trzymam kciukiHej. U mnie super weekend się zakończył pozytywnym testem owu. Także jestem pełna nadziei że może się udać w tym cyklu ale to się okaże za jakieś 14-15dni czy @ przyjdzie czy nie.
[emoji6]
Coś było z tą nocą. U mnie też pobudka 4. W tym cyklu miałam wszystkie pozytywne testy owu - były starania, mam nadzieję, że się uda... A jak nie to następny cykl nie będzie możliwości się starać.Trzymam kciuki
Ja również po ciężkiej gorącej nocy..niewyspana..od 5 na nogach. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia![]()
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafięCoś było z tą nocą. U mnie też pobudka 4. W tym cyklu miałam wszystkie pozytywne testy owu - były starania, mam nadzieję, że się uda... A jak nie to następny cykl nie będzie możliwości się starać.