reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie sądzę ,pamiętaj że plemniki w dobrych warunkach ,potrafią nawet 3 dni przetrwać , dziś się poprzytulajcie :) a tak z innej beczki jestem w szoku jak słyszę o plamieniu owulacyjnym , jak żyję 32 nigdy nie miałam ;)
Ja z racji tego że mam wiecznie jakieś plamienia, a to po okresie a to przed okresem a to w środku cyklu .... To mnie też pojęcie plamien owulacyjnych zadziwia..... Nie wiem czy miałam kiedykolwiek czy nie i to też mnie dziwi.... Oby to było to....

reklama
Hej dziewczyny. We wtorek beta 75, w czwartek 153. Więc przyrost jest. Jednak zaczęłam się martwić. Dziś bolą mnie mniej piersi. A bolały mocno. Boję się :( lekarz dopiero w środę :( biorę duphaston. Myślicie że będzie dobrze? Strach ciągle przysłanie mi radość, ciągle nie mogę w to uwierzyć

Pogodne nie martw się na zapas. Hormony w twoim organizmie buzują i potrzeba czasu nim się przyzwyczai do nowej sytuacji także spokojnie i myśl tylko pozytywnie :)

Czy to normalne że nie mam żadnych objawów czy to za wcześnie po prostu? Staram się ale ciężko :(
Mnie piersi bolały ledwo , a koło 12 /14 tyg przestały w ogóle boleć , objawów nie miałam żadnych do chyba 7 tyg ,a potem tylko mdłości bez wymiotów ,nie martw się na zapas ,do środy szybko zleci

Moim zdaniem na objawy ksiazkowe za wczesnie ,pozatym każda z nas jest inna i możesz nie mieć ich wcale:-)
Podpinam się - ja poza lekkim ciagnieciem w piersiach, które też po jakimś czasie ustało, nie miałam objawów. Ciąża zdrowa od początku do końca. Nie ma co się martwić na zapas;)

Jejku! Dziewczyny, nawet nie wiecie ile znaczą dla mnie Wasze słowa :) dodał mi zdecydowanie otuchy :) to odrzuca od siebie wszystkie czarne myśli i czekam na wizytę :) ciekawa jestem czy będzie już tętno :)

reklama
Jejku! Dziewczyny, nawet nie wiecie ile znaczą dla mnie Wasze słowa :) dodał mi zdecydowanie otuchy :) to odrzuca od siebie wszystkie czarne myśli i czekam na wizytę :) ciekawa jestem czy będzie już tętno :)
Wiesz to jest bardzo różnie , u mnie w tej ciąży było w 5tyg5 ,ale to wiesz jak to jest ,zależy kiedy doszło do zapłodnienia itd

Do góry