Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Mnie tam rypie od niedzieli hehe a u mnie 28 dc. Jutro idę na badanko tunelu, bo plamie zamiast mieć okres.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak będziesz po wizycieMnie tam rypie od niedzieli hehe a u mnie 28 dc. Jutro idę na badanko tunelu, bo plamie zamiast mieć okres.
Daj znać jak będziesz po wizycie
Aga jak Twoje bóle??Mnie też ciągle boli podbrzusze od 15 dc :/ dzisiaj 21 dc
Ciągły ból minął w sobotę jak ręką odjął, wczoraj też nie bolało ale za to wczoraj wieczorem co chwile zakuwał mnie lewy jajnik ale tak fest zakuwał myślę że to na okres. Powinnam mieć 27 grudnia w piątek. A u Ciebie jak?Aga jak Twoje bóle??
U mnie tak samo jak u Ciebie, od piątku cisza, tylko jakieś delikatne cmienie . I czasem takie bardzo dziwne uczucie na dole. Ja powinnam dostać w czwartek bo mam dość krótkie cykle to w tedy będzie 25dc. Ale duphaston lubi mi wydłużyć. Chciałam zrobic test ,albo dzis bete ale chyba nie chce sobie psuć świat jeśli znowu się nie udało.;(Ciągły ból minął w sobotę jak ręką odjął, wczoraj też nie bolało ale za to wczoraj wieczorem co chwile zakuwał mnie lewy jajnik ale tak fest zakuwał myślę że to na okres. Powinnam mieć 27 grudnia w piątek. A u Ciebie jak?
Dla mnie to jest dopiero drugi cykl bez zabezpieczeń, trudno to nawet nazwać staraniami bo przytulamy się kiedy mamy ochotę nie wnikając w szczegóły owu itp.U mnie tak samo jak u Ciebie, od piątku cisza, tylko jakieś delikatne cmienie . I czasem takie bardzo dziwne uczucie na dole. Ja powinnam dostać w czwartek bo mam dość krótkie cykle to w tedy będzie 25dc. Ale duphaston lubi mi wydłużyć. Chciałam zrobic test ,albo dzis bete ale chyba nie chce sobie psuć świat jeśli znowu się nie udało.;(