reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

U mnie mama za to bardzo niecierpliwa, chce mieć wnuka w końcu. Przy każdym wyjściu do lekarza ona zaciera ręce, że może akurat okaże się, że będzie babcią. Albo to ciągłe wołanie do komputera jak ogląda na youtube jakieś filmiki zabawne z dziećmi. Trochę to męczące było. Ale niedługo pękną z radości. ;)
I może zaczną zdrowo myśleć i z przyszłością :)

reklama
Tylko, ze w głowie to ona juz mi poprzestawiała swoim podejściem :mad:. Ale wrócę jeszcze do tego tematu. To nasza sprawa ile będziemy się starać i nic jej do tego! A luz to będe miała od niedzieli bo ferie zaczynamy i jedziemy do Zakopanego :). Bez monitoringu, co ma być to będzie! :)
I to jest super plan! To wasza sprawa nie teściowej niech Wam do łóżka nie zagląda ! Odpoczywaj i nie myśl.

Tak jak mówiłam, nie zasnę dzisiaj. [emoji42]

dhi4gov34b2y687q.png

Migdalove poszłaś jakoś spać [emoji14]? Ja nie potrafiłam zasnąć ale przez księżyc [emoji20]. Zawsze tak mam .

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove Gratulacje [emoji122][emoji122][emoji7] jaka piękna wiadomość!! Oszczędzaj się teraz, odpoczywaj jak najwięcej i tylko pozytywne myślenie :))

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eklera Daria przestań się przejmować teściową. Ja z moją też dużo przechodzę. Ona wcale się nie przejmuje że nam nie wychodzi. Jak poronilam to mi powiedziała wszystko dobre co Bóg czyni. Myślałam że ją zabiję wtedy.
Mam nadzieję że urlop Ci pomoże się wyluzować i świetnie bawić. Zazdroszczę wyjazdu do Zakopanego. Kocham Zakopane. Trzymam kciuki za Ciebie [emoji5]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry