Szczerze to chyba chciałabym żeby @ przyszła. Niech się w końcu zdecyduje, albo w jedną albo w drugą stronę [emoji19]..... z a r a ż a m .....
Oby pomogło!
A tak na poważnie to bardzo Ci tego życzę, abyście zobaczyli w końcu upragnione dwie kreseczki.
reklama
1
174974
Gość
Najgorsze, że nie możemy nic zrobić więcej jak tylko tyle co dotychczas. Nie od nas zależy czy będzie owulacja, czy się zagnieździ i zostaje to czekanie... Ja doczekałam się ogólnie po 27 cyklach z przerwami, a z narzeczonym staraliśmy się 17 cykli.Szczerze to chyba chciałabym żeby @ przyszła. Niech się w końcu zdecyduje, albo w jedną albo w drugą stronę [emoji19]
EklerkaDaria
Fanka BB :)
I będą tym razem wyjatkowe! Mi się nie udało wstrzelić z porodem tak jaki napisałam ani na urodziny ani na święto zakochanych. Obyś wytrwała w swoim planie do Walentynek .Ja po prostu chcę aby walentynki były wyjątkowe, zazwyczaj spędzamy je tak jak każdy. Walentynki też kojarzą się z tandetą a nam będą kojarzyć się pięknie. [emoji813]
W ogóle dzisiaj chyba nie zasnę! [emoji23]
Też nie spałam jak się dowiedziałam, w ogóle nie mogłam uwierzyć że to właśnie ja jestem w ciąży hehe. Że tam w środku jest ktoś taki mikroskopijny Dziwne uczucie to byłoJa po prostu chcę aby walentynki były wyjątkowe, zazwyczaj spędzamy je tak jak każdy. Walentynki też kojarzą się z tandetą a nam będą kojarzyć się pięknie. [emoji813]
W ogóle dzisiaj chyba nie zasnę! [emoji23]
A co do daty to w styczniu miałam nadzieję na prezent na rocznicę ślubu, dlatego trochę mi tego było szkoda, ale każdy miesiąc to jakaś okazja
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Wiecie co powiedziała mi teściowa dzisiaj? Że jak się nie uda w tym cyklu to mamy odpuścić . Zaskoczyła mnie totalnie. Wie, ze jeśli odpuszczę to nie zajdę bez pomocy lekarza i leków...
Dobiła mnie tym szczerze mówiąc. Szfagierka urodziła z wpadki niby tylko invitro miało pomoc, cały czas poświęca wnusi a mi takie teksty wali. Nie miło mi się zrobiło i przykro bardzo .
Dobiła mnie tym szczerze mówiąc. Szfagierka urodziła z wpadki niby tylko invitro miało pomoc, cały czas poświęca wnusi a mi takie teksty wali. Nie miło mi się zrobiło i przykro bardzo .
Ostatnia edycja:
Ilma
Wiecie co powiedziała mi teściowa dzisiaj? Że jak się nie uda w tym cyklu to mamy odpuścić . Zaskoczyła mnie totalnie. Wie, ze jeśli odpuszczę to nie zajdę bez pomocy lekarza i leków...
Wiesz co, to samo usłyszalam dzisiaj od gina, mam się nie starać bo nigdy nie zajdę w ciążę. Gin mi powtórzył to tyle razy, no i można szukac przyczyny niepłodności po roku od starań.
EklerkaDaria
Tylko że, ja wiem i teściowa wie, że 5 lat staraliśmy się o syna i wie, że jeśli nie pomoże nam lekarz to i tym razem nam się nie uda jeśli odpuścimy leczenie. Niestety u mnie to ni tylko sprawa głowy ale i hormonów. Szkoda gadać.., jestem załamana. Zastanawiam się czy rzeczywiście mamy pchać się w to wszystko...Wiesz co, to samo usłyszalam dzisiaj od gina, mam się nie starać bo nigdy nie zajdę w ciążę. Gin mi powtórzył to tyle razy, no i można szukac przyczyny niepłodności po roku od starań.
Ilma
Tylko że, ja wiem i teściowa wie, że 5 lat staraliśmy się o syna i wie, że jeśli nie pomoże nam lekarz to i tym razem nam się nie uda jeśli odpuścimy leczenie. Niestety u mnie to ni tylko sprawa głowy ale i hormonów. Szkoda gadać.., jestem załamana. Zastanawiam się czy rzeczywiście mamy pchać się w to wszystko...
Masz się pchać, ale potrzebujesz urlopu luzu i odpoczynku od starań. Może właśnie kluczem jest szczęście i luz. Tego nie wiem, ale zapętlamy się w myślach o dziecku i to nas blokuje . Coś w tym moze być.
1
174974
Gość
U mnie mama za to bardzo niecierpliwa, chce mieć wnuka w końcu. Przy każdym wyjściu do lekarza ona zaciera ręce, że może akurat okaże się, że będzie babcią. Albo to ciągłe wołanie do komputera jak ogląda na youtube jakieś filmiki zabawne z dziećmi. Trochę to męczące było. Ale niedługo pękną z radości.
reklama
EklerkaDaria
Tylko, ze w głowie to ona juz mi poprzestawiała swoim podejściem . Ale wrócę jeszcze do tego tematu. To nasza sprawa ile będziemy się starać i nic jej do tego! A luz to będe miała od niedzieli bo ferie zaczynamy i jedziemy do Zakopanego . Bez monitoringu, co ma być to będzie!Masz się pchać, ale potrzebujesz urlopu luzu i odpoczynku od starań. Może właśnie kluczem jest szczęście i luz. Tego nie wiem, ale zapętlamy się w myślach o dziecku i to nas blokuje . Coś w tym moze być.