1
174974
Gość
Co tam dzisiaj dziewczyny macie/robicie dobrego na obiad? U mnie dzisiaj kasza gryczana z warzywami, zastanawiam się czy zrobić ją z samymi warzywami czy jednak by dodać piersi z kurczaka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
plamienia dostałam 2 dni.po tym jak powinnam mieć.okres.Kochana, żadne plamienia w ciąży nie są dobre. Mogą źle wróżyć ale nie muszą. Powinien lekarz zrobić usg i sprawdzić jaka jest przyczyna tych plamień. Który to jest tydzień? Czy to jest czas kiedy powinnaś mieć normalnie okres? Boli cię nadal brzuch, są skurcze czy tylko są te plamienia?
No właśnie, ja przeważnie mam długie, a jak nie ma owu to się skraca nawet do 25 dni.Mnie sie tak zdarza, w ta ciaze poroniona zaszlam właśnie tak późno, ostatni okres 16.11 a owu pod koniec grudnia, długie cykl nie musza by bezowulacyjne, tak samo jak w krótkich nie zawsze jest owu
A nie możesz iść wczesniej niż za tydzień? Nawet na pogotowie, ja bym od razu poleciała sprawdzić.dziewczyny czy któraś może powiedzieć mi coś na temat tych brązowych plamien?
u.mnie to wygląda tak że raz.jest a raz nawet przez cały.dzień nic.nie leci
zawsze rano i wieczorem.. więc jak to z tym jest? coś złego ?czy normalne? lekarz za tydzień
Ja mam od wczoraj sos śmietanowy na paleczkach z kurczakaCo tam dzisiaj dziewczyny macie/robicie dobrego na obiad? U mnie dzisiaj kasza gryczana z warzywami, zastanawiam się czy zrobić ją z samymi warzywami czy jednak by dodać piersi z kurczaka...
Ja dostałam ok 6 tyg poszłam do szpitala w tamtym tyg zrobili badania wszystko wporzadku nic mi nie mówili wyszłam w piatek było czysto.We wtorek w tym tyg znowu plamienie znowu na IP i nadal mam brązowe głównie rano dużo tego też nie ma tylko przy podcieraniu wkładka czysta.Zrobili wtedy USG serduszko bije ale odkleja mi się trofoblast i już wtedy jak leżałam w szpitalu było odklejanie tak mi lekarz prowadzący powiedział mam nakaz leżenia w domu tylko do łazienki mogę wstaćplamienia dostałam 2 dni.po tym jak powinnam mieć.okres.
a lekarz powiedział.że dużo tego nie ma więc.nic.złego
Najlepiej kreskę widać w negatywie. A u ciebie ciemność na zjdęciu w negatywie.
Ja mam jakąś paranoje chyba..