reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Musi zaznaczyć że z końcem umowy bądź okresu promocyjnego. Coś zaznaczyć musi przy przeniesieniu bo inaczej system nie puści (pracowałam w Play więc żadnej ściemy sobie wcisnąć nie dam). Ja owszem za późno złożyłam papiery o przeniesienie i miałam numer mieć przeniesiony bo 1 dodatkowym okresie promocyjnym. Ale numeru nie przenieśli. Teraz jak złożą o przeniesienie kolejny okres rozliczeniowy się zaczął więc ten miesiąc i następny na tzw wypowiedzeniu muszę zostać w Play. Czyli 2 miesiące dłużej. I wyjdzie mnie to dodatkowe 150 zł . Także tego im nie popuszczę. Ogólnie umowa podpisana z T-Mobile liczy Ci się od zawarcia z nimi umowy (numer możesz przenieść 6 miesięcy przed zakończeniem umowy), jednak na początku dostajesz numer tymczasowy , a jak poprzedni operator puści Twój numer to tymczasowy wygasa, a Twój pojawia się na karcie SIM od nowego operatora. Oni w moim przypadku nawet nie wysłali info do obecnego operatora mojego o wydanie numeru mojego aktualnego, a na umowie mam że przeniesienie tego konkretnego numeru z Play.
Ja podejrzewam że i Tobie by przeszła reklamacja, tylko jak klient się nie zna chcą wcisnąć wszystko. Żeby tylko było że to nie ich wina. Ze mną mają tego pecha że pracowałam dla jednego operatora i wiem jak to wygląda

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Oby tobie się udało. Ja podpisywałam w Tmobile przeniesienie z Play tez z numerem i to dwóch telefonów + stacjonarny. Mi zaznaczył „ze z dniem podpisania umowy „ a powinien „z końca umowy”. Ja nie doczytałam wierząc w kompetencje pana w salonie. Byłam w plecy 800 zł

reklama
Hej, test negatywny. Uczucie jakby @ miała przyjść. Wczoraj wrażliwe piersi przez chwilę i rozdrażnienie. Delikatne kłucie w podbrzuszu i poprawa cery... Jutro na betę

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór! Czy jeszcze mozna do Was dołączyć? [emoji6]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj rozgość sie i obyś sie nie zasiedziala[emoji1307][emoji6]

Cos czuję, że to stracony cykl..

dqprj44jvvvhz460.png

Kotek, nie ten cykl to następny! Nie panikuj tak strasznie bo całkiem sie zablokujesz! Będzie dobrze zobaczysz ale trochę zlitować koniecznie musisz [emoji8]

A wolalbym by jednak by @@@ przyszla ... :-/ musi przyjsc

A dlaczego musi przyjsc? Jeszcze sie nie staracie? Jeśli mogę zapytać [emoji6]

A ja właśnie jestem w szpitalu i czekam na badanie. Mój ból jajników przerodził się w okropny ból nerek. Więc pewnie zaatakowała mnie jakaś bakteria :( najgorszy moment ;( tak mnie boli że ledwo chodzę... I jak tu się nie załamać

O matko! To niech Cię tam szybciutko na nogi postawią i wracaj to do nas [emoji1307][emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

Witaj rozgość sie i obyś sie nie zasiedziala[emoji1307][emoji6]

Kotek, nie ten cykl to następny! Nie panikuj tak strasznie bo całkiem sie zablokujesz! Będzie dobrze zobaczysz ale trochę zlitować koniecznie musisz [emoji8]

A dlaczego musi przyjsc? Jeszcze sie nie staracie? Jeśli mogę zapytać [emoji6]

O matko! To niech Cię tam szybciutko na nogi postawią i wracaj to do nas [emoji1307][emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png
A miałam takie dobre przeczucie.. Może faktycznie się zablokowałam bo za bardzo chce..

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Oby tobie się udało. Ja podpisywałam w Tmobile przeniesienie z Play tez z numerem i to dwóch telefonów + stacjonarny. Mi zaznaczył „ze z dniem podpisania umowy „ a powinien „z końca umowy”. Ja nie doczytałam wierząc w kompetencje pana w salonie. Byłam w plecy 800 zł
Załatwione. Przyznali się że to był błąd pracownika. Nie potwierdził wniosku o przeniesienie w systemie. Właśnie wysłali papiery do Play i samo zaproponowali wyrównanie kosztów poniesionych przeze mnie z ich winy. Właśnie dostałam telefon że operator wyraził zgodę na przeniesienie numer i będzie to 20 marca. A powinno być 20 stycznia. Ehh. Dobrze że przynajmniej bez szarpania sprawa załatwiona

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry