reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Pre test to 25. Mi 9 dni po taki cień wyszedł na teście o czułości 10.
Tu jest i tak zdjęcie przyciemnione bo na prawdę słabo było widać.
Dlatego spokojnie masz jeszcze czas :)
1516612284-6b4b10cceabece9d-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Kupię test 10 i spróbuję jutro albo w środę.

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
U mnie dzisiaj 2dpo :) juhuu. Byliśmy z mężem u lekarza i się okazalo że ma angine, ehh no i antybiotyk konieczny. Nie wiecie może dziwczynki czy antybiotyk obniża jakość nasienia?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Podejrzewam że może :/
Bo on całe organizm wyjaławia dosłownie ze wszystkiego.. nie tylko z bakterii..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Załatwione. Przyznali się że to był błąd pracownika. Nie potwierdził wniosku o przeniesienie w systemie. Właśnie wysłali papiery do Play i samo zaproponowali wyrównanie kosztów poniesionych przeze mnie z ich winy. Właśnie dostałam telefon że operator wyraził zgodę na przeniesienie numer i będzie to 20 marca. A powinno być 20 stycznia. Ehh. Dobrze że przynajmniej bez szarpania sprawa załatwiona

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Dobrze, że zrobiłaś z tym porządek!! Ja jestem w plusie i też miałam już nieprzyjemności bo mi jakieś smartdomy ustawili i muszę płacić dłużej abonament.. no ale u mnie to nie da się nic z tym zrobić

O kurczę, to najlepiej jakby się w tym cyklu udało to nie będzie problemu heh :) bo dopiero od dziś zaczyna brać a ja jestem 2dpo :)

Dobrze, że zrobiłaś z tym porządek!! Ja jestem w plusie i też miałam już nieprzyjemności bo mi jakieś smartdomy ustawili i muszę płacić dłużej abonament.. no ale u mnie to nie da się nic z tym zrobić

Niestety umowy trzeba sprawdzać czy podpisaniu. Wiadomo nie całość ale : dane , numer telefonu jaki ma być przeniesiony,.kwoty abo i do kiedy ma trwać umowa, (trzeba pilnować żeby dane były te same co u poprzedniego operatora bo może być problem z przeniesieniem przez np różniące się dane ).

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry