reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Pre test to 25. Mi 9 dni po taki cień wyszedł na teście o czułości 10.
Tu jest i tak zdjęcie przyciemnione bo na prawdę słabo było widać.
Dlatego spokojnie masz jeszcze czas :)
1516612284-6b4b10cceabece9d-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Kupię test 10 i spróbuję jutro albo w środę.

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
U mnie dzisiaj 2dpo :) juhuu. Byliśmy z mężem u lekarza i się okazalo że ma angine, ehh no i antybiotyk konieczny. Nie wiecie może dziwczynki czy antybiotyk obniża jakość nasienia?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Podejrzewam że może :/
Bo on całe organizm wyjaławia dosłownie ze wszystkiego.. nie tylko z bakterii..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Załatwione. Przyznali się że to był błąd pracownika. Nie potwierdził wniosku o przeniesienie w systemie. Właśnie wysłali papiery do Play i samo zaproponowali wyrównanie kosztów poniesionych przeze mnie z ich winy. Właśnie dostałam telefon że operator wyraził zgodę na przeniesienie numer i będzie to 20 marca. A powinno być 20 stycznia. Ehh. Dobrze że przynajmniej bez szarpania sprawa załatwiona

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Dobrze, że zrobiłaś z tym porządek!! Ja jestem w plusie i też miałam już nieprzyjemności bo mi jakieś smartdomy ustawili i muszę płacić dłużej abonament.. no ale u mnie to nie da się nic z tym zrobić

O kurczę, to najlepiej jakby się w tym cyklu udało to nie będzie problemu heh :) bo dopiero od dziś zaczyna brać a ja jestem 2dpo :)

Dobrze, że zrobiłaś z tym porządek!! Ja jestem w plusie i też miałam już nieprzyjemności bo mi jakieś smartdomy ustawili i muszę płacić dłużej abonament.. no ale u mnie to nie da się nic z tym zrobić

Niestety umowy trzeba sprawdzać czy podpisaniu. Wiadomo nie całość ale : dane , numer telefonu jaki ma być przeniesiony,.kwoty abo i do kiedy ma trwać umowa, (trzeba pilnować żeby dane były te same co u poprzedniego operatora bo może być problem z przeniesieniem przez np różniące się dane ).

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry