reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Dzisiaj 9 dpo i też biel :(

dqprj44jvvvhz460.png

To jeszcze bardzo, bardzo wcześnie...
Mi w dniu @ wyszedł cień cienia dopiero, po tygodniu kreseczka ale bladziutka także spokojnie jak cos sie zadziało to sie pokażą jak nie, masz niwy cykl na działania. Ciesz sie tym czasem starań, nie możesz sie tak zamęczać. Bo to Cię zgnębi strasznie, wiem, że trudno tak głowę zluzowac ale musisz, zacznij biegać, nie wiem hurtowo filmy oglądać, czytać No wszystko, wszystko by nie myśleć

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Mi w dniu @ wyszedł cień cienia dopiero, po tygodniu kreseczka ale bladziutka także spokojnie jak cos sie zadziało to sie pokażą jak nie, masz niwy cykl na działania. Ciesz sie tym czasem starań, nie możesz sie tak zamęczać. Bo to Cię zgnębi strasznie, wiem, że trudno tak głowę zluzowac ale musisz, zacznij biegać, nie wiem hurtowo filmy oglądać, czytać No wszystko, wszystko by nie myśleć

atdc9vvjktz16vlw.png
Święta racja [emoji7] ja już przy dwóch ciążach się przekonałam ze nie myślenie czy się udało czy nie tylko zajęcie głowy czym innym mega pomaga w zajściu w ciążę :) pierwszy cykl który odpuszczałam był tym szczęśliwym. I tak razy 2 :)
Dlatego nie nakręcaj się @Sanni ani w tą ani w ta. Zacznij zajmować głowę czym innym :* a jak się uda to nie będziesz wtedy miała co do tego żadnych wątpliwości

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

atdc9vvjktz16vlw.png
1516611756-87007643c49b7329-aaaaaa.jpeg

Kompletnie nic :(

dqprj44jvvvhz460.png

Też jestem zdania że wyluzowanie działa cuda. Ja np zaszłam tuż po tym jak wykupiliśmy wycieczkę na wakacje. Fakt faktem poronilam wlasnie przez to że nawet nie wiedziałam o ciąży. Po prostu w pewnym momencie przestałam o tym myśleć,nie patrzyłam na dni cyklu,na owulacje - postanowiłam co ma być to będzie i udało się. Teraz też tak zamierzam działać - jak nie teraz to za miesiąc :) nic za wszelką cene bo się wykończysz.

Kochana jeszcze troche i się okaże. Najpewniejszy test to zrobiony 14dpo :) no takie życie staraczki, że się nakręcamy przy każdym cyklu. Ja też staram się myśleć o czymś innym. Wiadomo że całkowicie nigdy nie przestane, ale chociaż troche staram się odbiegać od tych myśli i powtarzam sobie cały czas : napewno się uda ale trzeba poczekać, nie w tym cyklu to może w następnym. Trzymam kciuki Kochana, jeśli nie razi Cie biel na teście to rób codziennie do dnia @

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj 2dpo :) juhuu. Byliśmy z mężem u lekarza i się okazalo że ma angine, ehh no i antybiotyk konieczny. Nie wiecie może dziwczynki czy antybiotyk obniża jakość nasienia?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry