reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

gratulacje:* super bardzo się ciesze.dlugo się staraliscie?

c55f0dw4ay49a7ki.png
Bardzo dziękuję. 6 cykli, ale w tym robiłam testy owu i co mnie zaskoczyło, owu była w 13dc, a nie jak zawsze 16. :)
mam test, ale podkusiło mnie zeby zrobić jeden w niedziele i raczej byla tam biel chociaz czasem wydawało mi sie ze cos tam widze. to był 24dc. a teraz czekam moze zrobię jutro lub pojutrze.
Bo moze jeszcze jutro dostane.. :( ?
Kiedy miałaś owu? Może zwyczajnie jest za wcześnie?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo dziękuję. 6 cykli, ale w tym robiłam testy owu i co mnie zaskoczyło, owu była w 13dc, a nie jak zawsze 16. :)

Kiedy miałaś owu? Może zwyczajnie jest za wcześnie?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie właśnie 6 cykl :) mam nadzieje że też będzie szczęśliwy :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez wlasnie robiłam test nie dawno bo nie moglam wytrzymać ale też NIC, chociaż ja nie jestem pewna kiedy była dokładnie owulacja, że śluzu wydaje mi się że 10.01 Ale jajniki mnie bolał jeszcze 3 dni później. A u mnie jeszcze jest to że mąż za granicą i przyjeżdża co 3,5 tyg na 4 dni[emoji52][emoji50]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim :) na wstępie gratuluję tym, ktore zobaczyly upragnione II kreseczki, a reszcie zycze powodzenia w staraniach :)
Staramy sie z mezem o pierwsze dziecko, jezeli mozna nazwac to staraniem... Otóż mam miesiaczki co 3-4 miesiace, raczej bezowulacyjne i dopiero niedawno byłam u gina po pomoc. Póki co, bralam luteine na wywołanie okresu i pije 2xdziennie miovarian, ktory ma pomoc przy pcos. Czekam na @ i bierzemy sie z mezem do roboty :) Lekarz zasugerowal monitoring cyklu, zastanawiam sie tylko czy mam isc juz w tym cyklu wywolywanym czy moze wstrzymac sie do kolejnego, "naturalnego"?
Rozpisałam sie, ale moze chociaz jedna cierpliwa mi odpowie :)

@Misza95 Cześć:) Napewno nie długo zobaczysz upragnione dwie kreseczki, ja tez miałam problem z @ przychodziła sama jak chciała ale na szczęście gin jakoś mi unormowal To, myślę że możesz już w tym cyklu iść na monitoring, chociaż możesz lekarza dopytać jak bd lepiej. Powodzenia :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim :) na wstępie gratuluję tym, ktore zobaczyly upragnione II kreseczki, a reszcie zycze powodzenia w staraniach :)
Staramy sie z mezem o pierwsze dziecko, jezeli mozna nazwac to staraniem... Otóż mam miesiaczki co 3-4 miesiace, raczej bezowulacyjne i dopiero niedawno byłam u gina po pomoc. Póki co, bralam luteine na wywołanie okresu i pije 2xdziennie miovarian, ktory ma pomoc przy pcos. Czekam na @ i bierzemy sie z mezem do roboty :) Lekarz zasugerowal monitoring cyklu, zastanawiam sie tylko czy mam isc juz w tym cyklu wywolywanym czy moze wstrzymac sie do kolejnego, "naturalnego"?
Rozpisałam sie, ale moze chociaz jedna cierpliwa mi odpowie :)
Witam nową staraczkę!
Ja. Również miałam od zawsze problem z @. Mogłam nawet niemieć 6 mies. Ja poszłabym od razu po pierwszej @ zobaczyć co będzie się działo. Lekarz wtedy będzie wiedział co i jak i w razie czego da coś na pecherzyki. Chyba, ze na początek będzie chciał ci tylko cykle unormować. Staracie się o pierwsze dziecko? Ile masz lat jeśli możesz się pochwalić?

Do góry