reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

*Migdalove jej, chyba czegoś nie doczytałam, nie był zaszczepiony ten psiak? Ale nie jest chory, nie? Spokojnie, będzie dobrze. Teraz nie dają profilaktycznie zastrzyków w brzuch z czegoś tam (nie pamiętam co za lek) jak kiedyś po ugryzieniu przez nieznane zwierzę?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dają serię bezbolesnych szczepień w ramię, w większości województw z tego co widzę nawet jeśli pies był szczepiony to szczepią człowieka. A ja co... Czekać mam 3 tygodnie na wynik obserwacji psa... I wtedy po 3 tygodniach może a może nie, iść na szczepienie. Nie mam zamiaru czekać, dzisiaj idę do rodzinnego po skierowanie na szczepienie...

reklama
Witam dziewczynki z rana ja już po pierwszej wizycie ciaza potwierdzona całe 0,31 cm szczęścia ale jeszcze tydzień stresów przedemna za tydz idę na kontrole serduszka[emoji173]️ bo zaczęło już bić ale narazie w dolnych granicach mam nadzieje ze się rozkręci :) a o to mój kropeczek
1516258834-80df9fcfa8f6ea6d-aaaaaa.jpeg

Witam nowe dziewczyny mam nadzieje ze szybko zobaczycie upragnione dwie kreseczki
@Migdalove biedna Ty na pewno wszystko będzie dobrze musi być :)
A co z Jotka? Która niebawem testuje? Trzymam mocno &&& Miłego dnia [emoji813]️

w57v3e3k7xowfzhz.png
Gratulacje, piękna fasoleczka:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki z rana ja już po pierwszej wizycie ciaza potwierdzona całe 0,31 cm szczęścia ale jeszcze tydzień stresów przedemna za tydz idę na kontrole serduszka[emoji173]️ bo zaczęło już bić ale narazie w dolnych granicach mam nadzieje ze się rozkręci :) a o to mój kropeczek
1516258834-80df9fcfa8f6ea6d-aaaaaa.jpeg

Witam nowe dziewczyny mam nadzieje ze szybko zobaczycie upragnione dwie kreseczki
@Migdalove biedna Ty na pewno wszystko będzie dobrze musi być :)
A co z Jotka? Która niebawem testuje? Trzymam mocno &&& Miłego dnia [emoji813]️

w57v3e3k7xowfzhz.png
[emoji7] [emoji7] [emoji7] śliczny kropek :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@EklerkaDaria mam 23 lata, mąż 24 i staramy się o pierwsze dziecko. Napisalam tak średnio 3-4 miesiące, ale tez zdarza się@ co pól roku :( zawsze mam obfite i bolesne.
To chyba jednak pójdę juz w tym cyklu na monitoring. Tylko kiedy on się zacznie... Odstawilam luteine 2 dni temu. Dawno tak bardzo nie czekalam na okres
@Mamamia90 gratuluje :)
Kochana leć do dobrego lekarza!! Tak nie mogą wyglądać cykle! Dagaa11 polecała na skrócenie cyklu Ovarin. Ja chyba w nasteonym cyklu bedę go stosować jeśli w tym się nie uda. To jest suplement z witaminami więc myślę że nie zaszkodzi a spróbować można

@EklerkaDaria mam 23 lata, mąż 24 i staramy się o pierwsze dziecko. Napisalam tak średnio 3-4 miesiące, ale tez zdarza się@ co pól roku :( zawsze mam obfite i bolesne.
To chyba jednak pójdę juz w tym cyklu na monitoring. Tylko kiedy on się zacznie... Odstawilam luteine 2 dni temu. Dawno tak bardzo nie czekalam na okres
@Mamamia90 gratuluje :)
Po odstawieniu w ciągu 7 dni powinna przyjść @. Ja zawsze dostaje po 5 dniach po duphastonie. Ginekolog Powinien zrobić ci badania krwi dlaczego masz takie długie cykle i uregulować lekami z ewentualnymi wspomagaczami na pecherzyki i ewentualnie na pęknięcie :).

Kochana leć do dobrego lekarza!! Tak nie mogą wyglądać cykle! Dagaa11 polecała na skrócenie cyklu Ovarin. Ja chyba w nasteonym cyklu bedę go stosować jeśli w tym się nie uda. To jest suplement z witaminami więc myślę że nie zaszkodzi a spróbować można

Pije 2xdziennie miovarian, on tez ma wspomoc cykl, przynajmniej tak twierdzi gin :) czytalam o nim i ze wszystkich wspomagaczy typu inofolic czy inofem ma najlepsze opinie :)
@EklerkaDaria robialm badania w I i II fazie cyklu, wyszla mi troche podwyższona prolaktyna, niski progesteron i stosunek LH do FSH nieprawidlowy. Obecny lekarz stwierdzil, ze odchylenia nie sa tragiczne wiec narazie próbujemy tym miovarianem.

reklama
Pije 2xdziennie miovarian, on tez ma wspomoc cykl, przynajmniej tak twierdzi gin :) czytalam o nim i ze wszystkich wspomagaczy typu inofolic czy inofem ma najlepsze opinie :)
@EklerkaDaria robialm badania w I i II fazie cyklu, wyszla mi troche podwyższona prolaktyna, niski progesteron i stosunek LH do FSH nieprawidlowy. Obecny lekarz stwierdzil, ze odchylenia nie sa tragiczne wiec narazie próbujemy tym miovarianem.
Aa no to trzymam kciuki żeby się uregulowało wszystko ! [emoji8]

Do góry