reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj mam 29dc. Temperatura rano niska 36,5, zdecydowanie nie ciążowa :/. Przestałam natomiast się czuć jakby @ miała przyjść. Nic mnie nie boli, nie kłuje, totalna cisza. Ach! Nie, mam mega PMS. Mam ochotę porozszarpywać wszystko co się zbliży... Nosz...Jestem sfrustrowana, bo myślałam, że przynajmniej cykle mam unormowane i nie będzie kłopotów na tym polu. Grrrr.

A jak u Was mija dzień :)?

Ewarut naprawdę wspaniale, na kiedy Ci gin termin wyliczył?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja dzisiaj mam 29dc. Temperatura rano niska 36,5, zdecydowanie nie ciążowa :/. Przestałam natomiast się czuć jakby @ miała przyjść. Nic mnie nie boli, nie kłuje, totalna cisza. Ach! Nie, mam mega PMS. Mam ochotę porozszarpywać wszystko co się zbliży... Nosz...Jestem sfrustrowana, bo myślałam, że przynajmniej cykle mam unormowane i nie będzie kłopotów na tym polu. Grrrr.

A jak u Was mija dzień :)?

Ewarut naprawdę wspaniale, na kiedy Ci gin termin wyliczył?

6.09.2018

@Migdalove coś z tym podpisem z naszej tabelki jest nie tak :( nie uruchamia się :(
Tzn co się dzieje? Bo ogólnie jak chcesz się dopisac to po załadowaniu strony trzeba dwa razy kliknąć w okienko w którym coś chcesz zmienić, potem wyskakuje Ci taka informacja na górze "Edytuj skoroszyt" klikasz to a wtedy ładuje Ci już taką wersję którą możesz edytować. :)

upload_2018-1-11_18-19-56.png

Załączniki

• upload_2018-1-11_18-19-56.png
    upload_2018-1-11_18-19-56.png
    53,2 KB · Wyświetleń: 428
Wrzesień to dobry miesiąc na rodzenie, a początek optymalny. Jeszcze ciepło, a całą zimę będzie można spokojnie w gondoli przejeździć nie martwiąc się, że trzeba zmienić na przewiewną, zimną spacerówkę :). Sama zresztą z września jestem, więc mam sentyment ;). Jedyny minus to dwa miesiące lata z dużym bebzolem, ale to chyba i tak lepsze niż zima w III trym. [emoji14]

reklama
Tzn co się dzieje? Bo ogólnie jak chcesz się dopisac to po załadowaniu strony trzeba dwa razy kliknąć w okienko w którym coś chcesz zmienić, potem wyskakuje Ci taka informacja na górze "Edytuj skoroszyt" klikasz to a wtedy ładuje Ci już taką wersję którą możesz edytować. :)
nie można w ogóle wejść na stronę, wyskakuje błąd :( ładowałam z Twojego podpisu i ciągle wyskakuje "error 404"

Do góry