reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Witam dziewczynki któraś z was miała kiedyś lub ostatnio wyniki badań genetycznych pamiętam ze były tam podane cyfry 34 tydz czy jakoś tak ogólnie pytam czy ktoś już taki wynik ma

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kobieta90 dlaczego?
Ja przeczytalam na mamie ginekolog, ze tylko 30-40% kobiet zachodzi w ciaze w czasiw kp nawet jesli @ wrocila. Troche sie podlamalam, jutro bede probowac ja uspic w dzien bez cyca trzymajcie kciuki...

Kobieta90 dlaczego?
Ja przeczytalam na mamie ginekolog, ze tylko 30-40% kobiet zachodzi w ciaze w czasiw kp nawet jesli @ wrocila. Troche sie podlamalam, jutro bede probowac ja uspic w dzien bez cyca trzymajcie kciuki...
przytulanki były w poniedziałek... wczoraj owulacja była, a dziś Mój nie może, bo chory... :( przegapione :(
Małej nie wystarczy zapach? :) lub coś w dotyku delikatnego?

Jak teraz byłam chora to staraliśmy się. Jak On chory to już nie... No nie zrozumiem tego.
Czy plemniki mogą tak długo wytrzymać w organizmie kobiety? :(
Ostatnio szukalam wlasnie informacji na temat tego ile moga przezyc. I rozne zrodla podaja ze nawet do 5 dni! Ale jednak najczesciej powtarzana ibformacja przez ginekologow to 3 dni.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Kobieta90 dlaczego?

Moja mama zaszła w ciążę karmiąc mnie piersią, a wcześniej - po ciąży - miała jakiś zabieg z szyjką, nie pamiętam niestety co i ginekolog jej powiedział, że nie będzie już mogła mieć dzieci... mam brata ;p

reklama
Jak teraz byłam chora to staraliśmy się. Jak On chory to już nie... No nie zrozumiem tego.
Czy plemniki mogą tak długo wytrzymać w organizmie kobiety? :(

To ja nie wiem co mi się za egzemplarz trafił, bo mój Mąż to zawsze chce. Choćby był umierający... nie staramy się na razie, ale jemu to nic nie przeszkodzi. Ile chcę, kiedy chcę - czasem mnie aż męczy to, że on by tylko kochać sie chciał, najlepij bez przerwy.
Teraz też jest przeziębiony i marudny, z psem wyjść nie chce, na zakupy nie pójdzie, ale na squasha to poleciał :p a jakbym tylko coś chciała to pewnie migusiem :p taka choroba wybiórcza...

Do góry