Dagaa11
Fanka BB :)
Pamiętam cały czas! Ale dziekuje za przypomnienie :*@Dagaa11 dla przypomnienia :-) :-) :-)Zobacz załącznik 835061
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam cały czas! Ale dziekuje za przypomnienie :*@Dagaa11 dla przypomnienia :-) :-) :-)Zobacz załącznik 835061
przytulanki były w poniedziałek... wczoraj owulacja była, a dziś Mój nie może, bo chory... przegapioneKobieta90 dlaczego?
Ja przeczytalam na mamie ginekolog, ze tylko 30-40% kobiet zachodzi w ciaze w czasiw kp nawet jesli @ wrocila. Troche sie podlamalam, jutro bede probowac ja uspic w dzien bez cyca trzymajcie kciuki...
Jak teraz byłam chora to staraliśmy się. Jak On chory to już nie... No nie zrozumiem tego.Kobieta ta chory facet... Znam to
Nie wiem jutro bede kombinowac i zaczynamy odatawianie na spokojnie
Ostatnio szukalam wlasnie informacji na temat tego ile moga przezyc. I rozne zrodla podaja ze nawet do 5 dni! Ale jednak najczesciej powtarzana ibformacja przez ginekologow to 3 dni.Jak teraz byłam chora to staraliśmy się. Jak On chory to już nie... No nie zrozumiem tego.
Czy plemniki mogą tak długo wytrzymać w organizmie kobiety?
to jest nikła szansaOstatnio szukalam wlasnie informacji na temat tego ile moga przezyc. I rozne zrodla podaja ze nawet do 5 dni! Ale jednak najczesciej powtarzana ibformacja przez ginekologow to 3 dni.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kobieta90 dlaczego?
Ja przeczytalam na mamie ginekolog, ze tylko 30-40% kobiet zachodzi w ciaze w czasiw kp nawet jesli @ wrocila. Troche sie podlamalam, jutro bede probowac ja uspic w dzien bez cyca trzymajcie kciuki...
Jak teraz byłam chora to staraliśmy się. Jak On chory to już nie... No nie zrozumiem tego.
Czy plemniki mogą tak długo wytrzymać w organizmie kobiety?