J
Jabłuszkowa
Gość
Duży brzuch na lato to też plus. Nie ma problemów z ubraniami. Wystarczy jakaś zwiewna sukienka i problem z głowy. A upały znając nasze polskie lato... to da się przeżyć też urodziłam we wrześniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli dzieje się coś takiego to wpisz sama w przeglądarkę adres strony powinno zadziałać.nie można w ogóle wejść na stronę, wyskakuje błąd ładowałam z Twojego podpisu i ciągle wyskakuje "error 404"
:* właśnie nie wiem czy dziś będziemy się przytulać Mój z grypą chodzi do pracy i zmęczony przychodzi a przytulanki w poniedziałek były gin stwierdził, że może te plemniki wytrzymają, ale dziś warto byłoby jeszcze się poprzytulać.Ha! I pięknie! Owocnych starań .
Daga, za Was też kciuki zaciskam. Krechy zacne już .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
podeślesz mi go na priv? Przynajmniej później nie bedę go szukać po całym wątku prooooooooszęJeśli dzieje się coś takiego to wpisz sama w przeglądarkę adres strony powinno zadziałać.
Dobrze pamietasz ... i pamietasz tez pewnie ze mam Cię na okuAnia jest z Żor o ile dobrze pamietam
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom