reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Duży brzuch na lato to też plus. Nie ma problemów z ubraniami. Wystarczy jakaś zwiewna sukienka i problem z głowy. A upały znając nasze polskie lato... to da się przeżyć:) też urodziłam we wrześniu

reklama
Ha! I pięknie! Owocnych starań :D.

Daga, za Was też kciuki zaciskam. Krechy zacne już :).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
:* właśnie nie wiem czy dziś będziemy się przytulać :( Mój z grypą chodzi do pracy i zmęczony przychodzi :( a przytulanki w poniedziałek były :( gin stwierdził, że może te plemniki wytrzymają, ale dziś warto byłoby jeszcze się poprzytulać.

Jeśli chodzi o adres w sygnaturze to i jak ja skopiuje go i wkleje w przeglądarkę to wyskakuje mi taki sam błąd. Być może to problem, że są kolory... Spróbuję naprawić sygnaturę.

Już wklejanie linku z sygnatury powinno działać. Aczkolwiek jak korzystacie z aplikacji to mojej sygnatury nie zobaczycie bo w aplikacji widać tylko sygnature, która ustawiona jest w aplikacji. Takie masło maślane ale niestety. Ja częściej korzystam z komputera więc dlatego nie widać mojej sygnatury. [emoji14]

@Dagaa11 dla przypomnienia :-) :-) :-)
IMG_20171031_090016.png

Załączniki

• IMG_20171031_090016.png
    IMG_20171031_090016.png
    43,5 KB · Wyświetleń: 570
reklama
Do góry