reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Teraz mam blizne na palec. I czasem mi sie porafi odparzyc w pracy od siedzenia. Nikomu nie życzę

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Mnie nikt nie zapytał jak rzeźnik mnie dziabnela, az moj mąż ocY zamknął na chwilę.. ale ile ja sie pozniej wycierpialam... moze mi cos tam uszkodzili nie wiem.. jak juz usuneli mi ten ropień, wygoilo sie to dopiero po 8 miesiacach odwazylam sie na pierwsze sexy, ktore nawet nie doazly do skutku no blizna mnie rwala... potem przez kolejjne dwa maz masowal mi blizneaz krorego dnia ja zerwał... boziu jaka to ulga była... ale sexy dalej nie dawaly mi przyjemnosci.. teraz moj maz musi sie napracować dużo.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Z przerażeniem czytam to... Ja po cięciu (laparotomii) nie czułam przez kilka miesięcy w ogóle nic na spojeniu łonowym, to jest nic w porównaniu do Twojej sytuacji ale samo to mi cierpień wyrządziło, ja czułam jedynie nieprzyjemny ból podczas golenia. Np jak drętwieje noga i się ją zacznie dotykać to ja miałam jakie uczucie na spojeniu łonowym. Ale po kilku miesiącach doszło do siebie, nerwy się zregenerowały.

Cześć Dziewczyny!
Czytam Was od kilku dni i wczoraj stwierdziłam, że chce do Was dołączyć. Bije z Was ogrom pozytywnej energii i to jak sie wspieracie jest naprawdę super :)
Trochę o mnie - Natalia- 24 lata - mam synka 3 latka (którego sama wychowywałam przez 2 lata a potem poznałam moje obecnego partnera z którym planujemy założyć rodzine). To jest nasz pierwszy cykl w którym zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia. @ przypada mi na 19.01 a obecnie jestem po owulacji. Kupiłam testy owulacyjne i przez 3 dni wychodziły negatywne. Później był pozytyw (dwie takie same kreski), coś mnie podkusiło żeby zrobic kolejnego dnia i kreska testowa wyszła o wiele ciemniejsza, natomiast dzisiaj rano wyszły obie takie same. To normalne że LH tak spada?

Widziałam że macie tabelke- jutro się do niej dopiszę :)
Witaj:) W kupie sila!

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Z przerażeniem czytam to... Ja po cięciu (laparotomii) nie czułam przez kilka miesięcy w ogóle nic na spojeniu łonowym, to jest nic w porównaniu do Twojej sytuacji ale samo to mi cierpień wyrządziło, ja czułam jedynie nieprzyjemny ból podczas golenia. Np jak drętwieje noga i się ją zacznie dotykać to ja miałam jakie uczucie na spojeniu łonowym. Ale po kilku miesiącach doszło do siebie, nerwy się zregenerowały.
no na dzien dzisiejszy to przyzwyczailam sie juz raczej do stanu faktycznego=) napewno nie jest mi juz az tak dobrze jak bylo. Chociaż moj mąż czasami czyni cuda =P

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry