reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Chciałabym mieć te mdłości tak jak Ty związane z ciążą :). Mnie z synem meczyla zgaga.

Ale mnie ciągnie prawy jajnik. Dziwne nigdy tak nie miałam.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dzis jakies skurczyki w podbrzuszu kreca? I od 3 dni codzienie okolo obiadu robi mi sie słabo.. ale to strasznie.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Owu miałam 24 grudnia. Aktualnie czekam na @. Tak naprawdę to dziś czuję się nie ciekawie nie dość tego mam mdłości i ciągle kręci mi się w głowie i te bóle jajnika. Może to przez pogodę. Właśnie zaczął padać deszcz.

Bardzo łatwo się je robi. Polecam.

Owu miałam 24 grudnia. Aktualnie czekam na @. Tak naprawdę to dziś czuję się nie ciekawie nie dość tego mam mdłości i ciągle kręci mi się w głowie i te bóle jajnika. Może to przez pogodę. Właśnie zaczął padać deszcz.

A kiedy masz dostac @?

Szykuję się do balu karnawałowego w pracy i nie mam pojęcia co wybrać: strój pszczoły czy Czerwonego Kapturka. Wszystko sama muszę uszyć, a jestem w tym początkująca. Za co przebieracie Wasze dzieciaki? W tym roku znów będą Elsy, Anny i Spidermany ;)

reklama
Szykuję się do balu karnawałowego w pracy i nie mam pojęcia co wybrać: strój pszczoły czy Czerwonego Kapturka. Wszystko sama muszę uszyć, a jestem w tym początkująca. Za co przebieracie Wasze dzieciaki? W tym roku znów będą Elsy, Anny i Spidermany ;)
Ja pewnie wybrałabym strój czerwonego kaptura. Wydaje mi się bardziej kobiecy i zawsze można go podrasowa.

@ mam dostać 9 stycznia, więc cierpliwie czekam :).

Do góry