reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Jesli chodzi o imiona to dla dziewczynki niewiem. Ogolnie nie dopuszczam mysli ze bede miala corke tylko nastawiam sie ze bedzie synus. Z imion dla chlopca podoba mi sie: Filip,Bartosz,Franciszek,Ignacy i mogla bym jeszcze wymieniac:p

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Mi z męskich imion tak najbardziej na swiecie podoba sie imie Izydor. Ale moj maz kategorycznie sie nie zgadza i z moich typów wybral Wiktor, Olaf i Seweryn=)ja jestem bardzo za Olafem, ale zobaczymy krore bedzie niżej w zestawieniu gusu na 2017.

Dla dziewczynki mam mega duzo typow i zaden sie mezowi nie podoba =D ostatnio stanelo na Oldze.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Fajnie, że ktoś rozumie moje zboczenie ;)
To ja mam takie jedno miejsce, a dokładnie mieszkałam tam 3 miesiące ponad. Miejscowość rodzinna mojego narzeczonego. Musieliśmy wyprowadzić się tam przez nieprzyjemności ze strony teściowej i jej faceta bo u nich mieszkaliśmy, niestety nie udało nam się niczego innego tam załatwić. Więc jak tylko uda nam się coś uzbierać to na pewno w tej miejscowości albo kupimy dom albo wybudujemy się. :) Naprawdę piękne miejsce!

Dziewczyny a macie jakieś zachcianki 'jedzeniowe' przed @ albo w trakcie?
Ja przed nigdy nie miałam, teraz tak mnie korciło by sałatkę obiadową warzywną zjeść, normalnie z lodówki wręcz aż krzyczała by ją zjeść. :D A w trakcie @ zawsze słonych przekąsek mi się chce...

Dziewczyny a macie jakieś zachcianki 'jedzeniowe' przed @ albo w trakcie?
Ja przed nigdy nie miałam, teraz tak mnie korciło by sałatkę obiadową warzywną zjeść, normalnie z lodówki wręcz aż krzyczała by ją zjeść. :D A w trakcie @ zawsze słonych przekąsek mi się chce...
Miałam przed @ na wszystko co mega kaloryczne [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mnie ciągnie do kawy przed @ i do słodkości . Wczoraj specjalnie piekłam ciasto marchewkowe.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam ;)

Tak z innej beczki czy któraś z Was stosowała kiedyś inofem? Mi ginekolog kazała to pić od stycznia, kupiłam dzisiaj, ale tak się zastanawiam po co?
Wyniki miałam idealne - robiłam 2giego stycznia łącznie z hormonami, a to niby na prawidłową gospodarkę hormonalną. Powiedziała mi tylko tyle, że to pomaga w utrzymaniu prawidłowej gospodarki hormonalnej przy staraniach i w początkowej fazie ciąży - rozmawiałam telefonicznie, bo wyniki miałam przesłać mailem, a ze wszystko ok. to nie kazała mi na razie przychodzić. No i wit. D3 mam brać, ale to w naszym klimacie raczej normalne.
Zaznaczam, ze nigdy się nie staraliśmy o dziecko, dopiero może zaczniemy od lutego (na styczeń mamy już za dużo planów). Raz miałam ciążę biochemiczną w październiku zeszłego roku, ale to taki wypadek, bez starań - ot co zawsze myślałam, że świetnie znam swój organizm i antykoncepcja nie jest nam potrzebna ;p a tu taki psikus... No i ze względu na tą ciążę biochemiczną dała mi ten inofem... teraz nie wiem sama czy to pić po przeczytaniu ulotki - w sumie nic zaburzone nie mam, ale niby nie zaszkodzi. Brał to ktoś?

reklama
Do góry