Ja z kolei już się modlę żeby te nudności mnie opuściły...Wiadomo, że inny. A co do mdłości to mam identycznie od jakiś 3-4 dni...
reklama
kobieta90
Fanka BB :)
Cześć,
nie nadrobię Was, tyle napisałyście Mnie znów dopada przeziębienie. Temperatura (mierzona teraz) 36,8. Kaszlę od miesiąca, dopiero co antybiotyk miałam. Jutro monitoring. Czym mogę się podreperować z tym kaszlem? Coś naturalnego.
Wzięłam wczoraj i dziś ten suplement, który gin mi przepisał- "Miovarian". Czy oprócz niego brać jeszcze kwas foliowy?
nie nadrobię Was, tyle napisałyście Mnie znów dopada przeziębienie. Temperatura (mierzona teraz) 36,8. Kaszlę od miesiąca, dopiero co antybiotyk miałam. Jutro monitoring. Czym mogę się podreperować z tym kaszlem? Coś naturalnego.
Wzięłam wczoraj i dziś ten suplement, który gin mi przepisał- "Miovarian". Czy oprócz niego brać jeszcze kwas foliowy?
kobieta90
Tak przy okazji, bo wiele z Was ma dzieci znalazłam dziś taką ciekawą stronkę: Link do: Odlotowa zabawa! Ćwiczenia oddechowe wspierające rozwój mowy dziecka | Kreatywna dżungla może Wam się spodoba
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
U mnie na odwrot, przed okresem mam mega mdlosci i apetyt leci w dol
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Otoona
Chciałabym mieć te mdłości tak jak Ty związane z ciążą . Mnie z synem meczyla zgaga.Ja z kolei już się modlę żeby te nudności mnie opuściły...
Ale mnie ciągnie prawy jajnik. Dziwne nigdy tak nie miałam.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
kobieta90
może owulacjaChciałabym mieć te mdłości tak jak Ty związane z ciążą . Mnie z synem meczyla zgaga.
Ale mnie ciągnie prawy jajnik. Dziwne nigdy tak nie miałam.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Uff w końcu nadrobilam co do imion, to podoba mi się dużo żeńskich i mniej męskich. Gdybym miała córkę, to bylaby Weronika, Klaudia, albo Irmina- moje ulubione A synek Fabian, Hubert, Oskar
W poniedziałek idę do apteki po kwas foliowy i zaczynam suplementacje
W poniedziałek idę do apteki po kwas foliowy i zaczynam suplementacje
Elodia
kobieta90
Nigdy nie robiłam tego ciasta. Jest ciężkie w wykonaniu?
reklama
Marchewkowe jest pyyyyszne! Uwielbiam !
U nas imiona wybrane. Marta albo Maciek .
Ja ostatnio też mam mdłości przed @. Jednak jakby im na przekór mam zawsze wilczy apetyt na wszystko co tłuste. Właśnie przymierzam się do pizzy . No i czekoladę, szczególnie z rana.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas imiona wybrane. Marta albo Maciek .
Ja ostatnio też mam mdłości przed @. Jednak jakby im na przekór mam zawsze wilczy apetyt na wszystko co tłuste. Właśnie przymierzam się do pizzy . No i czekoladę, szczególnie z rana.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom