reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Wiadomo, że inny. :) A co do mdłości to mam identycznie od jakiś 3-4 dni...
Ja z kolei już się modlę żeby te nudności mnie opuściły... :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Cześć,
nie nadrobię Was, tyle napisałyście :D Mnie znów dopada przeziębienie. Temperatura (mierzona teraz) 36,8. Kaszlę od miesiąca, dopiero co antybiotyk miałam. Jutro monitoring. Czym mogę się podreperować z tym kaszlem? Coś naturalnego.
Wzięłam wczoraj i dziś ten suplement, który gin mi przepisał- "Miovarian". Czy oprócz niego brać jeszcze kwas foliowy?

Uff w końcu nadrobilam :) co do imion, to podoba mi się dużo żeńskich i mniej męskich. Gdybym miała córkę, to bylaby Weronika, Klaudia, albo Irmina- moje ulubione :) A synek Fabian, Hubert, Oskar :)
W poniedziałek idę do apteki po kwas foliowy i zaczynam suplementacje :)

reklama
Marchewkowe jest pyyyyszne! Uwielbiam :)!

U nas imiona wybrane. Marta albo Maciek :).

Ja ostatnio też mam mdłości przed @. Jednak jakby im na przekór mam zawsze wilczy apetyt na wszystko co tłuste. Właśnie przymierzam się do pizzy :p. No i czekoladę, szczególnie z rana.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry