reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Jesli chodzi o imiona to dla dziewczynki niewiem. Ogolnie nie dopuszczam mysli ze bede miala corke tylko nastawiam sie ze bedzie synus. Z imion dla chlopca podoba mi sie: Filip,Bartosz,Franciszek,Ignacy i mogla bym jeszcze wymieniac:p

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Mi z męskich imion tak najbardziej na swiecie podoba sie imie Izydor. Ale moj maz kategorycznie sie nie zgadza i z moich typów wybral Wiktor, Olaf i Seweryn=)ja jestem bardzo za Olafem, ale zobaczymy krore bedzie niżej w zestawieniu gusu na 2017.

Dla dziewczynki mam mega duzo typow i zaden sie mezowi nie podoba =D ostatnio stanelo na Oldze.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Fajnie, że ktoś rozumie moje zboczenie ;)
To ja mam takie jedno miejsce, a dokładnie mieszkałam tam 3 miesiące ponad. Miejscowość rodzinna mojego narzeczonego. Musieliśmy wyprowadzić się tam przez nieprzyjemności ze strony teściowej i jej faceta bo u nich mieszkaliśmy, niestety nie udało nam się niczego innego tam załatwić. Więc jak tylko uda nam się coś uzbierać to na pewno w tej miejscowości albo kupimy dom albo wybudujemy się. :) Naprawdę piękne miejsce!

Dziewczyny a macie jakieś zachcianki 'jedzeniowe' przed @ albo w trakcie?
Ja przed nigdy nie miałam, teraz tak mnie korciło by sałatkę obiadową warzywną zjeść, normalnie z lodówki wręcz aż krzyczała by ją zjeść. :D A w trakcie @ zawsze słonych przekąsek mi się chce...

Dziewczyny a macie jakieś zachcianki 'jedzeniowe' przed @ albo w trakcie?
Ja przed nigdy nie miałam, teraz tak mnie korciło by sałatkę obiadową warzywną zjeść, normalnie z lodówki wręcz aż krzyczała by ją zjeść. :D A w trakcie @ zawsze słonych przekąsek mi się chce...
Miałam przed @ na wszystko co mega kaloryczne [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mnie ciągnie do kawy przed @ i do słodkości . Wczoraj specjalnie piekłam ciasto marchewkowe.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam ;)

Tak z innej beczki czy któraś z Was stosowała kiedyś inofem? Mi ginekolog kazała to pić od stycznia, kupiłam dzisiaj, ale tak się zastanawiam po co?
Wyniki miałam idealne - robiłam 2giego stycznia łącznie z hormonami, a to niby na prawidłową gospodarkę hormonalną. Powiedziała mi tylko tyle, że to pomaga w utrzymaniu prawidłowej gospodarki hormonalnej przy staraniach i w początkowej fazie ciąży - rozmawiałam telefonicznie, bo wyniki miałam przesłać mailem, a ze wszystko ok. to nie kazała mi na razie przychodzić. No i wit. D3 mam brać, ale to w naszym klimacie raczej normalne.
Zaznaczam, ze nigdy się nie staraliśmy o dziecko, dopiero może zaczniemy od lutego (na styczeń mamy już za dużo planów). Raz miałam ciążę biochemiczną w październiku zeszłego roku, ale to taki wypadek, bez starań - ot co zawsze myślałam, że świetnie znam swój organizm i antykoncepcja nie jest nam potrzebna ;p a tu taki psikus... No i ze względu na tą ciążę biochemiczną dała mi ten inofem... teraz nie wiem sama czy to pić po przeczytaniu ulotki - w sumie nic zaburzone nie mam, ale niby nie zaszkodzi. Brał to ktoś?

reklama
Do góry