reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Tylko wiesz jak to jest. Lekarze nie chcą wypisywać skierowań. Pójdę tak z ulicy i powiem, ze potrzebuje skierowanie, nie sadze żeby wypisał jeśli nie jestem jego pacjętką.I właśnie dlatego chodzę do lekarza na NFZ. Nie wyrobiłabym na same badania krwi... Pójdź do rodzinnego żeby wpisał ci skierowanie do ginekologa że wskazaniem na badania hormonów. Pójdź do jakiegoś na NFZ i masz sprawę załatwioną. Mi raz tak poradziła pani doktor rodzinna.
Zrobię tylko te tarczycowe, bo to miałam skontrolować i pogadam z nią ewentualnie o innych. We wrześniu w szpitalu mi wszystko robiła, może nie ma potrzeby nic więcej.
Mi też . Jak ktokolwiek słyszy ile waże to łapie się za głowę bo wyglądam na max 53, nie wiem gdzie ja to chowam [emoji16]@Sanni eeeeee tam.super figurowe laski z Nas no przeciez mowia ze kochanego ciala nigdy za wiele mi sie podoba to powiedzenie
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też . Jak ktokolwiek słyszy ile waże to łapie się za głowę bo wyglądam na max 53, nie wiem gdzie ja to chowam [emoji16]@Sanni eeeeee tam.super figurowe laski z Nas no przeciez mowia ze kochanego ciala nigdy za wiele mi sie podoba to powiedzenie
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
judytka777
Ja mam w domu Szymona i Oskara[emoji4]A marzę oczywiście o córce Lena albo Oliwia[emoji7][emoji7]tak bym chciała....bardzo[emoji18]
A imie dla syna to byłby problem[emoji54][emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A imie dla syna to byłby problem[emoji54][emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
No to zależy jakiego masz rodzinnego. Mója pani doktor sama to zaproponowała.Tylko wiesz jak to jest. Lekarze nie chcą wypisywać skierowań. Pójdę tak z ulicy i powiem, ze potrzebuje skierowanie, nie sadze żeby wypisał jeśli nie jestem jego pacjętką.
Zrobię tylko te tarczycowe, bo to miałam skontrolować i pogadam z nią ewentualnie o innych. We wrześniu w szpitalu mi wszystko robiła, może nie ma potrzeby nic więcej.
EklerkaDaria
Rodzinna wypisze bez problemu, gorzej z ginekologiem .No to zależy jakiego masz rodzinnego. Mója pani doktor sama to zaproponowała.
Dzięki
Mój dziadek na wszystkie kobiety w rodzinie wołał "Anielcia" Może dlatego, że miał 3 synowe i 5 wnuczek, żeby nie musiał się zastanawiaćA ja sobie przypomniałam, że mój wujek kiedyś na mnie często mówił Kaśka. Dlaczego? Do tej pory nie wiem.
1
174974
Gość
Wiesz, jeśli rodzinny napisze wskazania to myślę, że nie robiłby problemu.Rodzinna wypisze bez problemu, gorzej z ginekologiem .
Dzięki
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dzieki laski juz wiem co zle robilam.
U mnie w domu jest Adam i Antek i marze o kolejnym synku a nawet o 2 chlopcach [emoji7] A imion to mi sie milion podoba. Choc zawsze szukam prostych polskich zeby byly takie same w Anglii.
U mnie w domu jest Adam i Antek i marze o kolejnym synku a nawet o 2 chlopcach [emoji7] A imion to mi sie milion podoba. Choc zawsze szukam prostych polskich zeby byly takie same w Anglii.