reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
I właśnie dlatego chodzę do lekarza na NFZ. Nie wyrobiłabym na same badania krwi... Pójdź do rodzinnego żeby wpisał ci skierowanie do ginekologa że wskazaniem na badania hormonów. Pójdź do jakiegoś na NFZ i masz sprawę załatwioną. Mi raz tak poradziła pani doktor rodzinna.
Tylko wiesz jak to jest. Lekarze nie chcą wypisywać skierowań. Pójdę tak z ulicy i powiem, ze potrzebuje skierowanie, nie sadze żeby wypisał jeśli nie jestem jego pacjętką.
Zrobię tylko te tarczycowe, bo to miałam skontrolować i pogadam z nią ewentualnie o innych. We wrześniu w szpitalu mi wszystko robiła, może nie ma potrzeby nic więcej.

Ja mam w domu Szymona i Oskara[emoji4]A marzę oczywiście o córce Lena albo Oliwia[emoji7][emoji7]tak bym chciała....bardzo[emoji18]
A imie dla syna to byłby problem[emoji54][emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko wiesz jak to jest. Lekarze nie chcą wypisywać skierowań. Pójdę tak z ulicy i powiem, ze potrzebuje skierowanie, nie sadze żeby wypisał jeśli nie jestem jego pacjętką.
Zrobię tylko te tarczycowe, bo to miałam skontrolować i pogadam z nią ewentualnie o innych. We wrześniu w szpitalu mi wszystko robiła, może nie ma potrzeby nic więcej.
No to zależy jakiego masz rodzinnego. Mója pani doktor sama to zaproponowała.

reklama
Dzieki laski juz wiem co zle robilam.

U mnie w domu jest Adam i Antek i marze o kolejnym synku a nawet o 2 chlopcach [emoji7] A imion to mi sie milion podoba. Choc zawsze szukam prostych polskich zeby byly takie same w Anglii.

Do góry