1
174974
Gość
Dodałabym jeszcze progesteron.Dzięki
Dodam jeszcze, że za komplet badań zapłaciłam 160zl we wszystkich laboratoriach ceny są bardzo podobne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodałabym jeszcze progesteron.Dzięki
Przyjaciółka ma Anastazję [emoji7]@KatiNails super Maja dla dziewczynki bardzo ladne imie.Ja dla córki chcialabym Anastazja lub Faustyna. A dla synka podoba mi sie Natan ,Krzyś i Franio
Też powinnam iśc zrobić badania bo ostatni raz robiła w drugiej ciąży, nawet dziś miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa ale jak zawsze dzieci mają inne zajęcia, idę na jasełka do przedszkola , wizyta przełożona na poniedziałek, a potem pewnie badaniaDodałabym jeszcze progesteron.
Dodam jeszcze, że za komplet badań zapłaciłam 160zl we wszystkich laboratoriach ceny są bardzo podobne.
A u nas sąsiadka ma Anastazję, druga sąsiadka ma Hanie i Stefana.Przyjaciółka ma Anastazję [emoji7]
Hania bardzo popularne imięA u nas sąsiadka ma Anastazję, druga sąsiadka ma Hanie i Stefana.
Ja ostatnio jedynie pomyślałam o imieniu dla chłopca - Julian. Dla dziewczynki będzie problem bo nic nam sie nie podoba. Nawet moje imię mi się nie podoba. [emoji23]Hania bardzo popularne imię
Ja chciałam jeszcze Aurelie ale mój Damian już nie [emoji23] i myślałam też o Franku ale znów mój małżonek na nie [emoji23]
Małgorzata to piękne imię moja mama to MałgorzataJa ostatnio jedynie pomyślałam o imieniu dla chłopca - Julian. Dla dziewczynki będzie problem bo nic nam sie nie podoba. Nawet moje imię mi się nie podoba. [emoji23]
Mojemu narzeczonemu też się podoba. Ja jedynie nienawidze jak ktoś zwraca się do mnie Gośka lub Malgośka to tak chamsko brzmi. [emoji23] Serio aż mnie trzęsie jak to słyszę w moim kierunku. [emoji23]Małgorzata to piękne imię moja mama to Małgorzata