reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Wlasnie ja tez przed swietami sie nakrecilam okropnie.. ale teraz ten cykl.. ostatni az do kwietnia(przy dobrych wiatrach) , bo z ppraca krucho =) ale damy rade... teraz cale starania na urlopie oboje.. czysta sielanka bez stresow.. tylko pukanko na zawolanko=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
No to z tego to musi coś być :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to się tak nakręciłam w grudniu przed świętami. I już nigdy więcej!! Też to przeżyłam. Teraz optymistycznie staram się podchodzić do starań ale caly czas z dystansem :)

Pogadamy o tym dystansie 10 dpo :p. Ja tak mówiłam na początku każdego cyklu a wychodzi jak zawsze. Jeden wielki stres i urojenia :D

Pukanko na zawołanko ;) tak trzymać. Podobno urlopy sprzyjają staraniom ;). Zobaczymy czy wakacje podziałają na mnie i męża korzystnie ;p

Jotka_Szczotka fajnie, że masz lekarza który się Tobą zajmuje a nie olewa i krzyczy ( mój ostatnio tak mnie potraktował). Bierzesz leki ,stosujesz się do zaleceń wiec będzie dobrze ;). Głowa do góry.

Pukanko na zawołanko ;) tak trzymać. Podobno urlopy sprzyjają staraniom ;). Zobaczymy czy wakacje podziałają na mnie i męża korzystnie ;p

Jotka_Szczotka fajnie, że masz lekarza który się Tobą zajmuje a nie olewa i krzyczy ( mój ostatnio tak mnie potraktował). Bierzesz leki ,stosujesz się do zaleceń wiec będzie dobrze ;). Głowa do góry.
No trafila mi sie naprawde swoetna endo. Nigdy nie czulam sie tak bardzo otoczona opieką, a sama w szpitalu pracuje =D hah

qb3cj44j6cg72hqh.png

Jaaa
1515103717-28d70dced5c5a30c-aaaaaa.jpeg
owulaczki moje skrzetnie robione, katusze dwugodzinnego niepicia odstawiane. Codzienne oddawanie sie meziwi w łaskę. Jestem wykonczona po tym maratonie i nie chce wacka widziec przynajmniej przez kolejne dwa tygodnie.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Hahaha. Ładny pozytyw 16dc rano :) no oby maraton przyniósł efekty. My od zawsze seks codziennie lub co dwa dni nawet jak staranek nie było. Ale i tak zaczęłam dziś 6 cykl

Po tych maratonach seksu to mnie się już nic nie chce zazwyczaj. Czasami kochamy się co dwa dni a czasami codziennie. Nie wiem co lepsze jedni mówią, że co dwa dni, inni że to nie ma znaczenia. I kogo tu słuchać ;p. Chyba swojej własnej chcicy ;p. Chociaż byłam zdziwiona w grudniu bo owu wyliczyłam sobie na 26 grudnia i dla jaj zrobiłam test owu 24 grudnia a tam dwie grube krechy ale się zdziwiłam. Teraz czekam na ten Bożonarodzeniowy cud heheh

U mnie dziś 1dc więc w poprzednim 10dpo byłam na luzie :) i tak nic z tego. Czy się nakręcam czy nie :) więc nie ma co się stresować :)

No właśnie. Ale wiecie co mnie dobija.... że jak już się nakręcisz na to dziecko to ciężko to zatrzymać. 5 lat próbowałam odpuścić, wyłam, złościłam się, żarłam z moim o byle co... Po latach twierdze ze powinnam wtedy chodzić do psychologa.. wszędzie widziałam tylko wózki, ubranka i mamuśki z brzuchami. Czułam pustkę i straszny ból mimo ze miałam kochającego męża obok siebie... Wtedy były pretensje do całego świata!

reklama
Hahaha. Ładny pozytyw 16dc rano :) no oby maraton przyniósł efekty. My od zawsze seks codziennie lub co dwa dni nawet jak staranek nie było. Ale i tak zaczęłam dziś 6 cykl

A dobre jaja wyszly bo.. tego 16dc rano wyszly takie krech .. wieczorem mielismy sie seksic i zesmy oboje odpadli przy usypianiu glutka, ale cycki zaczely mnie bolec i podbrzusze wiec obidzilam sie i szturcham starego, a ten mi bach w gębę.. cos mu sie śniło.. to potem mnie przepraszał namietnie .. test robiony o 10tej bzykanko po 00:00 wiec noze akurat=) rano juz negatyw jak widac

qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry