reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Wlasnie ja tez przed swietami sie nakrecilam okropnie.. ale teraz ten cykl.. ostatni az do kwietnia(przy dobrych wiatrach) , bo z ppraca krucho =) ale damy rade... teraz cale starania na urlopie oboje.. czysta sielanka bez stresow.. tylko pukanko na zawolanko=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
No to z tego to musi coś być :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to się tak nakręciłam w grudniu przed świętami. I już nigdy więcej!! Też to przeżyłam. Teraz optymistycznie staram się podchodzić do starań ale caly czas z dystansem :)

Pogadamy o tym dystansie 10 dpo :p. Ja tak mówiłam na początku każdego cyklu a wychodzi jak zawsze. Jeden wielki stres i urojenia :D

Pukanko na zawołanko ;) tak trzymać. Podobno urlopy sprzyjają staraniom ;). Zobaczymy czy wakacje podziałają na mnie i męża korzystnie ;p

Jotka_Szczotka fajnie, że masz lekarza który się Tobą zajmuje a nie olewa i krzyczy ( mój ostatnio tak mnie potraktował). Bierzesz leki ,stosujesz się do zaleceń wiec będzie dobrze ;). Głowa do góry.

Pukanko na zawołanko ;) tak trzymać. Podobno urlopy sprzyjają staraniom ;). Zobaczymy czy wakacje podziałają na mnie i męża korzystnie ;p

Jotka_Szczotka fajnie, że masz lekarza który się Tobą zajmuje a nie olewa i krzyczy ( mój ostatnio tak mnie potraktował). Bierzesz leki ,stosujesz się do zaleceń wiec będzie dobrze ;). Głowa do góry.
No trafila mi sie naprawde swoetna endo. Nigdy nie czulam sie tak bardzo otoczona opieką, a sama w szpitalu pracuje =D hah

qb3cj44j6cg72hqh.png

Jaaa
1515103717-28d70dced5c5a30c-aaaaaa.jpeg
owulaczki moje skrzetnie robione, katusze dwugodzinnego niepicia odstawiane. Codzienne oddawanie sie meziwi w łaskę. Jestem wykonczona po tym maratonie i nie chce wacka widziec przynajmniej przez kolejne dwa tygodnie.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Hahaha. Ładny pozytyw 16dc rano :) no oby maraton przyniósł efekty. My od zawsze seks codziennie lub co dwa dni nawet jak staranek nie było. Ale i tak zaczęłam dziś 6 cykl

Po tych maratonach seksu to mnie się już nic nie chce zazwyczaj. Czasami kochamy się co dwa dni a czasami codziennie. Nie wiem co lepsze jedni mówią, że co dwa dni, inni że to nie ma znaczenia. I kogo tu słuchać ;p. Chyba swojej własnej chcicy ;p. Chociaż byłam zdziwiona w grudniu bo owu wyliczyłam sobie na 26 grudnia i dla jaj zrobiłam test owu 24 grudnia a tam dwie grube krechy ale się zdziwiłam. Teraz czekam na ten Bożonarodzeniowy cud heheh

U mnie dziś 1dc więc w poprzednim 10dpo byłam na luzie :) i tak nic z tego. Czy się nakręcam czy nie :) więc nie ma co się stresować :)

No właśnie. Ale wiecie co mnie dobija.... że jak już się nakręcisz na to dziecko to ciężko to zatrzymać. 5 lat próbowałam odpuścić, wyłam, złościłam się, żarłam z moim o byle co... Po latach twierdze ze powinnam wtedy chodzić do psychologa.. wszędzie widziałam tylko wózki, ubranka i mamuśki z brzuchami. Czułam pustkę i straszny ból mimo ze miałam kochającego męża obok siebie... Wtedy były pretensje do całego świata!

reklama
Hahaha. Ładny pozytyw 16dc rano :) no oby maraton przyniósł efekty. My od zawsze seks codziennie lub co dwa dni nawet jak staranek nie było. Ale i tak zaczęłam dziś 6 cykl

A dobre jaja wyszly bo.. tego 16dc rano wyszly takie krech .. wieczorem mielismy sie seksic i zesmy oboje odpadli przy usypianiu glutka, ale cycki zaczely mnie bolec i podbrzusze wiec obidzilam sie i szturcham starego, a ten mi bach w gębę.. cos mu sie śniło.. to potem mnie przepraszał namietnie .. test robiony o 10tej bzykanko po 00:00 wiec noze akurat=) rano juz negatyw jak widac

qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry