reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Cześć [emoji8] przykro mi z powodu straty mam nadzieje że szybko ujrzysz dwie kreseczki!! A może to już 9tego? Oby!!Witam! No to jak wszyscy się dopisują to ja też, przynajmniej mam motywację żeby zdobyć się na odwagę . Może napiszę kilka słów o sobie. Nazywam się Ela. Jestem mężatką od 3 lat. Mam 2,5 letniego synka. Z mężem w tamtym roku postanowiliśmy postarać się o rodzeństwo dla synka. Dwie kreski zobaczyłam w maju, była ogromna radość. Niestety w czerwcu w 11 tc poroniłam. Od września staramy się znowu o dzidziusia. Obecnie 4 cykl starań. Teraz czekam na @, która ma przyjść 9 stycznia. Ogólnie cały czas wierzę i mam nadzieję, że się uda i donoszę ciążę ale zdarzają mi się chwile załamki gdy biel bije nadal po oczach.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Przed pierwszą ciążą mierzyłam temperaturę. Aktualnie mam @ ale zaopatrzyłam się w testy owu )Test to zawsze 2 tyg po owu. Najgorsze jest pewnie określenie kiedy ona występje.. robisz testy lub mierzysz temperature?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Jotka_
Nie nie poronilam.. ale przez te 4cykle widzialam juz dwa cienie cienia, jeden we wrzesniu jeden ostatnio. I jakos tak... z resztą choruje na hiperprolaktynemie. Biore leki i czarno to widze =)Dlaczego masz takie złe myśli? Co się stało wcześniej i wcześniej?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
wisienka94
Ja robie testy i mierze temp i wszystko się pokrywa z monitoringiem u ginaPrzed pierwszą ciążą mierzyłam temperaturę. Aktualnie mam @ ale zaopatrzyłam się w testy owu )
wisienka94
Te cienie cienia są najgorsze..! Mi na szczęście się jeszcze taki nie pokazał a zrobiłam już sporo testów. U mnie zawsze piękna bielNie nie poronilam.. ale przez te 4cykle widzialam juz dwa cienie cienia, jeden we wrzesniu jeden ostatnio. I jakos tak... z resztą choruje na hiperprolaktynemie. Biore leki i czarno to widze =)
Jotka_
A no możem nie zawiode. Tam dziewczyny jakos ucichly i caly dzien dzis samotna sie czułamO Jotka_Szczotka witaj ! Znam Cię z czytania na staraniach 2017. Fajnie, że dołączyłaś, potryskasz humorem !
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 40 km do najbliższego gina więc narazie sobie odpuszczę monitoring ale jak się nie uda do wakacji to niestety ale będę zmuszona dojeżdżać. Chociaż mam nadzieję, że ten cykl będzie tym szczęśliwymJa robie testy i mierze temp i wszystko się pokrywa z monitoringiem u gina
reklama
Jotka_
Szczerze wolalabym tą biel. Łatwiej byByło =)Te cienie cienia są najgorsze..! Mi na szczęście się jeszcze taki nie pokazał a zrobiłam już sporo testów. U mnie zawsze piękna biel