To był taki mały żarcik a niestety niedługo kończę 41 lat...@KatiNails, piekny bobas! Niech rośnie zdrowo!
@SocPat A czemu masz nie pasować?
TESTY dla mężczyzn a może zamiast ciągać chłopa na testy zróbcie domowy test na płodność dla mężczyzn..no nie wiem, tak pomyślała
https://www.doz.pl/apteka/p127721-Accu_Sperm_test_plodnosci_dla_mezczyzn_okreslajacy_stezenie_plemnikow_1_szt.m?
@Ewarut piękne zdjęcie, to Ty?
reklama
Jeszcze całe życie przed Tobą ! Kobiety są zawsze młode i piękne ! Tylko faceci się starzeją a dzieci dorastają :*To był taki mały żarcik a niestety niedługo kończę 41 lat...
Jeszcze całe życie przed Tobą ! Kobiety są zawsze młode i piękne ! Tylko faceci się starzeją a dzieci dorastają :*
Tak, tak wiecznie piękne i młode nie ważne, że odpuszczam sobie gonitwę za tramwajem, bo się boję, że płuca wypluję
Ja mam 25 lat i dokładnie ta samą sytuację [emoji23][emoji23]Tak, tak wiecznie piękne i młode nie ważne, że odpuszczam sobie gonitwę za tramwajem, bo się boję, że płuca wypluję
Wszystkie walczymy o to samo, ja tam nie czuję na tym wątku żadnej różnicy wiekuTo był taki mały żarcik a niestety niedługo kończę 41 lat...
Bo tu wszystkie dziewczyny są cudowne [emoji7]Wszystkie walczymy o to samo, ja tam nie czuję na tym wątku żadnej różnicy wieku
tola_tola
Fanka BB :)
hej.witaj pewnie że możesz dolaczycnapisz nam coś o sobieCześć dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć? Nie wiem, czy będę tu pasować z racji wieku
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
judytka777
Hej dziewczyny[emoji4]witam nowe kokezanki[emoji4]ja mało się udzielam ale czytam.
@ KatiNails śliczna fasolka.gratuluje[emoji8]
@SocPat ja mam prawie 32 i czuję się jak stara babcia czasem(często)[emoji23]i chyba leniwa się robie bo mysle czy ja czasem mam sile na dzieciątko małe jeszcze mając już dużych chłopców[emoji53]gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za owocne starania o za testujące [emoji110][emoji110]
@ Migdalove czy możesz zmienić termin @ bo podawałam ale widocznie nie zauważyłaś[emoji4]termin na 23.01 cykl starań chyba 17[emoji44]
Miłego wieczorku
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@SocPat ja mam prawie 32 i czuję się jak stara babcia czasem(często)[emoji23]i chyba leniwa się robie bo mysle czy ja czasem mam sile na dzieciątko małe jeszcze mając już dużych chłopców[emoji53]gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za owocne starania o za testujące [emoji110][emoji110]
@ Migdalove czy możesz zmienić termin @ bo podawałam ale widocznie nie zauważyłaś[emoji4]termin na 23.01 cykl starań chyba 17[emoji44]
Miłego wieczorku
judytka777
Aha KatiNails gratuluję slubu[emoji5] pięknie wygladalas[emoji7]Hej dziewczyny[emoji4]witam nowe kokezanki[emoji4]ja mało się udzielam ale czytam.
Miłego wieczorku
reklama
1
174974
Gość
Już zrobione.Hej dziewczyny[emoji4]witam nowe kokezanki[emoji4]ja mało się udzielam ale czytam.
Miłego wieczorku
@SocPat Witaj! Ty mi się tutaj nie czuj staro! Ja mogę się czuć jak małolata, 21 lat w maju.
Z racji, że prowadzimy tabelkę dziewczyn starających się zerknij proszę tnij.at/starania2018 . Dopisz się do niej (instrukcję znajdziesz u mnie na profilu) ale jeśli będziesz miała z tym problem to chętnie pomogę.