reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
To był taki mały żarcik ;) a niestety niedługo kończę 41 lat...
Jeszcze całe życie przed Tobą ! Kobiety są zawsze młode i piękne ! Tylko faceci się starzeją a dzieci dorastają :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej dziewczyny[emoji4]witam nowe kokezanki[emoji4]ja mało się udzielam ale czytam.
@ KatiNails śliczna fasolka.gratuluje[emoji8]
@SocPat ja mam prawie 32 i czuję się jak stara babcia czasem(często)[emoji23]i chyba leniwa się robie bo mysle czy ja czasem mam sile na dzieciątko małe jeszcze mając już dużych chłopców[emoji53]gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za owocne starania o za testujące [emoji110][emoji110]
@ Migdalove czy możesz zmienić termin @ bo podawałam ale widocznie nie zauważyłaś[emoji4]termin na 23.01 cykl starań chyba 17[emoji44]
Miłego wieczorku

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny[emoji4]witam nowe kokezanki[emoji4]ja mało się udzielam ale czytam.
@SocPat ja mam prawie 32 i czuję się jak stara babcia czasem(często)[emoji23]i chyba leniwa się robie bo mysle czy ja czasem mam sile na dzieciątko małe jeszcze mając już dużych chłopców[emoji53]gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za owocne starania o za testujące [emoji110][emoji110]
@ Migdalove czy możesz zmienić termin @ bo podawałam ale widocznie nie zauważyłaś[emoji4]termin na 23.01 cykl starań chyba 17[emoji44]
Miłego wieczorku

Aha KatiNails gratuluję slubu[emoji5] pięknie wygladalas[emoji7]

reklama
Miłego wieczorku

Już zrobione. ;)

@SocPat Witaj! Ty mi się tutaj nie czuj staro! Ja mogę się czuć jak małolata, 21 lat w maju. :D
Z racji, że prowadzimy tabelkę dziewczyn starających się zerknij proszę tnij.at/starania2018 . Dopisz się do niej (instrukcję znajdziesz u mnie na profilu) ale jeśli będziesz miała z tym problem to chętnie pomogę. :)

Do góry