Katherinaa
Zaciekawiona BB
ale na pewno się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Inka91 z jakiego powodu musisz czekać jeszcze miesiąc na zabieg? I ile po zabiegu można wznowić starania? Pytam bo ja z kolei czekam na kolposkopię, nie wiem jeszcze co tam będzie u mnie dalej.
Super! [emoji813]My już po wizycie USG pokrywa się z terminem z OM 6t1d serduszko pika termin 29.08.2018
Neoplazja śródnabłonkowa niskiego stopnia (LSIL), 3 grupa. A Tobie?Jest już po prostu za późno, bo jestem w połowie cyklu. Byłam wczoraj u całkiem nowego ginekologa, ktory wszystko dokładnie mi wyjaśnił. Konizacje najlepiej zrobic zaraz na poczatku cyklu, jak tylko konczy sie @ zeby wszystko zdążyło sie w miare zagoic do nastepnego krwawienia. No to juz wole poczekac, niz narazac sie na kolejne problemy. Po zabiegu trzeba odczekac okolo 3 miesięcy ze staraniami.
Co Ci wyszlo w cytologii?
A jak wrażenia po kolposkopii? Powinnam się bać?Blondasek85 miałam kolposkopię w grudniu. Jeżeli wszystko będzie ok, to będziesz mogła starać się od razu. Jak pobiorą wycinki do histopatologii to rozsądnie będzie zaczekać do wyników, czyli w wersji nie na cito około miesiąca.
Wisienka, szkoda . Ale! Może styczeń będzie Twój! Oby!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
gratulujeMy już po wizycie USG pokrywa się z terminem z OM 6t1d serduszko pika termin 29.08.2018