mamunia86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miMój synek ma grype żołądkową która zaczeła sie w sobote i co dwa dni jest masakra, w niedziele był zdrowy i było super a w nowy rok obudziło go wodniste rozwolnienie, spalismy ze 4h bo w noc sylwestrową musialiśmy komuś pomagać i cała noc z głowy. dodatkowo spędzilismy pare godzin w szpitalu z dzieckiem wymiotującym ja wyrąbałam sie w szpitalnej łazience i zbiłam sobie biodro(chyba ze to cos gorszego) ledwo chodze siedze itp . Natomiast 2 ucieszona z lepszego stanu dziecka zauważylam dziwne zgrubienie na skórze naszej kochanej suni. Okazuje sie ze to guz i bedzie konieczna operacja.
A dzis wielka kumulacja dziecko płacze boli go brzuch nie chce jesc ma rozwolnienie.
ja ledwo chodze i alcze z kazdym krokiem
w pracy do 18 z psem do weta bo zastrzyki . Fantastyczny Nowy rok
a i zapomniałam dodać gdzieś miedzy tym wszystki padło auto . to zeby nam wszystko utrudnić
Przykro mi!!A ja mialam iść na zabieg teraz, ale przesunelo mi się wszystko o miesiąca to oznacza przesunięcie rozpoczęcia starań
![]()
Kurczę.. ale pech. Ale mówią że po każdej burzy wychodzi słońce więc mam nadzieje, że teraz te dobre chwile przed Tobą! [emoji8]Mój synek ma grype żołądkową która zaczeła sie w sobote i co dwa dni jest masakra, w niedziele był zdrowy i było super a w nowy rok obudziło go wodniste rozwolnienie, spalismy ze 4h bo w noc sylwestrową musialiśmy komuś pomagać i cała noc z głowy. dodatkowo spędzilismy pare godzin w szpitalu z dzieckiem wymiotującym ja wyrąbałam sie w szpitalnej łazience i zbiłam sobie biodro(chyba ze to cos gorszego) ledwo chodze siedze itp . Natomiast 2 ucieszona z lepszego stanu dziecka zauważylam dziwne zgrubienie na skórze naszej kochanej suni. Okazuje sie ze to guz i bedzie konieczna operacja.
A dzis wielka kumulacja dziecko płacze boli go brzuch nie chce jesc ma rozwolnienie.
ja ledwo chodze i alcze z kazdym krokiem
w pracy do 18 z psem do weta bo zastrzyki . Fantastyczny Nowy rok
a i zapomniałam dodać gdzieś miedzy tym wszystki padło auto . to zeby nam wszystko utrudnić