reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Elodia gratuluję nowej pracy!
Sama wzmianka o poronieniach mnie mrozi... Za mną też to już jest, jestem przerażona.
@wisienka94 czekam na Ciebie na wrzesniowkach! @tola_tola Ty też masz zagrzane miejsce! Zresztą podobno dupsko mi rośnie, to zagrzane dla wszystkich!
Ja dziś powiedziałam Mojemu ;) chyba do niego nie dociera, co chwilę pyta, czy to prawda, czy na pewno, ale jak to :p jutro jedzie ze mną powtórzyć betę :)
A oto ja i moja pierworodna:
IMG_20171221_211628.jpg

Załączniki

• IMG_20171221_211628.jpg
    IMG_20171221_211628.jpg
    179,1 KB · Wyświetleń: 256
@encirclede w ogóle to ja się dowiem jakoś po 10 stycznia czy będe na ten termin szła do lekarza, bo jak okaże się, że nie wyszło nam w tym cyklu to przekładam na następny miesiąc wizytę. Po prostu zarejestrowałam się na zaś, żeby tak do 7 tygodnia ciąży o której marzę być u gina, a wiesz, jak zadzwonię dopiero po terminie @ to może już miejsc nie być. :) Ale tak czy inaczej na kawę jestem chętna! :)

@Elodia straszne normalnie :( u nas na kwietniówkach rok temu dwie dziewczyny zaraz przed świętami straciły dzieciaczki i to już takie duże bo ponad 20 tc :(
Masakra. To takie niesprawiedliwe jest

Elodia gratuluję nowej pracy!
Sama wzmianka o poronieniach mnie mrozi... Za mną też to już jest, jestem przerażona.
@wisienka94 czekam na Ciebie na wrzesniowkach! @tola_tola Ty też masz zagrzane miejsce! Zresztą podobno dupsko mi rośnie, to zagrzane dla wszystkich!
Ja dziś powiedziałam Mojemu ;) chyba do niego nie dociera, co chwilę pyta, czy to prawda, czy na pewno, ale jak to :p jutro jedzie ze mną powtórzyć betę :)
A oto ja i moja pierworodna:Zobacz załącznik 832980
A ja? :p O mnie zapomniałaś! Jakby się udało to termin będzie w połowie września. :D

Słodkie buźki! :D

@encirclede w ogóle to ja się dowiem jakoś po 10 stycznia czy będe na ten termin szła do lekarza, bo jak okaże się, że nie wyszło nam w tym cyklu to przekładam na następny miesiąc wizytę. Po prostu zarejestrowałam się na zaś, żeby tak do 7 tygodnia ciąży o której marzę być u gina, a wiesz, jak zadzwonię dopiero po terminie @ to może już miejsc nie być. :) Ale tak czy inaczej na kawę jestem chętna! :)

Oby Ci jednak ta wizyta 24 wypaliła :) ja nie mogę czekać bo tabletki muszę wykupić :D

Tak myślałam, że musisz po tabletki iść. :)
Marzymy oboje aby już teraz się udało, toć to byłby cud! :D
Ale przy okazji go zanudzę pytaniami o starania i zmuszę do usg i sprawdzenia jak się sprawy mają :D
Ogólnie ja to z tych często zapominających tabletek i teraz mam wrażenie że jak pójdę na jakąś wizytę to usłyszę "ooo ale tu już 13 tydzień ciąży jest" albo coś w tym stylu. Ostatnio zapomniałam 2 dni z rzędu tabletki więc wzięłam dopiero 3 jednego dnia.
Ogólnie twierdzę że taka ciąża to prawdziwy cud by był skoro normalnie nam się tyle czasu nie udawało ale nigdy nie wiadomo :)

reklama
Ale przy okazji go zanudzę pytaniami o starania i zmuszę do usg i sprawdzenia jak się sprawy mają :D
Ogólnie ja to z tych często zapominających tabletek i teraz mam wrażenie że jak pójdę na jakąś wizytę to usłyszę "ooo ale tu już 13 tydzień ciąży jest" albo coś w tym stylu. Ostatnio zapomniałam 2 dni z rzędu tabletki więc wzięłam dopiero 3 jednego dnia.
Ogólnie twierdzę że taka ciąża to prawdziwy cud by był skoro normalnie nam się tyle czasu nie udawało ale nigdy nie wiadomo :)
Życzę Ci takiej niespodzianki. :)
Ja to pierwszy raz tak rzetelnie biorę ten euthyrox, ani jednej tabletki nie zapomniałam od października. :D

Do góry