reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

I dostałaś oczywiście pracę? :)
No tak. Od 8 stycznia zaczne bo zwolnienie mam do 7.to wypowiedzenie z datą 7 stycznia podpiszę i szafa gra.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Nalezy Ci sie klap na pupe za te paniki [emoji3] widzisz, wszystkie Ci mowilysmy, ze jest dobrze. Teraz sobie usiadz, napij sie herbakti i uzupelnij plyny ;)
Likier kokosowy łyknięty maly kieliszeczek. Pyyyyycha.

A do klapsow....to nadstawiam dupsko :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ewelinka tak ja już co prawda ciężko to nazwać staraniem po prostu nie zabezpieczamy się. O pierwszą ciążę starałam się 4 lata i w końcu dzięki ingerencji lekarza się udało więc teraz też nie oczekuje cudów. Dalej karmię młodą więc i tak mi nic nie da. Daje nam rok luzu, a później zobaczymy. Chce tylko badania zrobić po świętach

@Elodia super, że dostałaś tą pracę:)niepotrzebnie się tak stresowałaś
@wisienka94 @Migdalove trzymam kciuki za owocny cykl;)
Co do zaręczyn to dla mnie były wielką niespodzianką, M. oświadczył mi się w dniu moich urodzin na wieży widokowej. Najlepsze było to,że byłam już na tej wieży kilka razy i nie chciało mi się tam znów wychodzić a M tak mnie namawiał więc w końcu się zgodziłam i kilka chwil później klęknął przede mną :)Ale się stresował bo dużo ludzi było na górze i czekał aż sobie pójdą a dokładnie 3 lata po zaręczynach wzięliśmy ślub

Likier kokosowy łyknięty maly kieliszeczek. Pyyyyycha.

A do klapsow....to nadstawiam dupsko :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Nie powtarzaj 2 razy
W ogole to skarzylam sie ze ta owulacja jakas lipna bo objawow nie ma... otoz pojawily sie. Totez i libido wzroslo i wszystko mi sie jeszcze bardziej kojarzy. Oby sie udalo...

reklama
Do góry