reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny, nigdy nie skupiałam się na owulacji, bo w sumie nie miałam praktycznie o ostatnich dwóch latach, teraz kłuje mnie lewy jakby jajnik, 6dc... Ciekawe czy to na owulacje czy po prostu boli mnie ten operowany jajowód.

reklama
Ooo jakbym miała ps4 to mój kochany musiałby mi to konieczie kupić :D Ja mam wielką zajawkę na motocykle a moto gp oglądam zawsze w telewizji. :D
Mnie kręci tylko jazda jako pasażer. A poza tym tak jak pisałam wcześniej mój Mąż więcej śmiga po torze. Gp mój też zawsze ogląda potrafi wstać o każdej godzinie żeby to zobaczyć [emoji12]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie kręci tylko jazda jako pasażer. A poza tym tak jak pisałam wcześniej mój Mąż więcej śmiga po torze. Gp mój też zawsze ogląda potrafi wstać o każdej godzinie żeby to zobaczyć [emoji12]

O to ja to skądś znam. :D To samo, ja osobiście jeszcze nie dorobiłam się motocykla niestety i też tam przelotnie jako plecak. Ale z moim planujemy zrobić sobie prawko i kiedyś zakupić chociaż jeden motocykl. :) A gazet motocyklowych mam caaałą szafkę. :D

Teraz już tak ucichła moja pasja, nie jeżdżę z nikim, bo mój byłby zazdrosny. Więc pozostaje się gapienie, zbieranie jakiś gadżetów, wyjazdy na jakieś zloty. :) Mam nadzieję, że z czasem nam uda się spełnić też to marzenie. :)
13704126_100508663731092_790924334_n.jpg

Załączniki

• 13704126_100508663731092_790924334_n.jpg
    13704126_100508663731092_790924334_n.jpg
    105,5 KB · Wyświetleń: 471
Teraz już tak ucichła moja pasja, nie jeżdżę z nikim, bo mój byłby zazdrosny. Więc pozostaje się gapienie, zbieranie jakiś gadżetów, wyjazdy na jakieś zloty. :) Mam nadzieję, że z czasem nam uda się spełnić też to marzenie. :)
Zobacz załącznik 832631
Szczerze Ci powiem że ja jeżdżę coraz mnie. Nie wygodnie mi już. Siedzę w bardzo niewygodne pozycji. Albo po prostu się starzeje [emoji12]

O kurcze zazdroszczę ! :) Ja też bym chciała motocyklem do ślubu pojechać <3
To tylko zdjęcia z pleneru. Do ślubu motorem nie jechaliśmy. Za daleko. Z kościoła na salę mieliśmy jakieś 30 km. A poza tym miałam rybkę i ciężko by bylo[emoji6] Ale jechała cała obstawa znajomych także motory i tak nam towarzyszyły [emoji4][emoji4]

reklama
Do góry