Oni to nigdy wyczucia nie mają :/Chyba na to wyglada bo brzuch boli Zrobię jeszcze wieczorem i jutro i zobaczymy jaki będzie tylko Meza brak ;/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mamamia90
Fanka BB :)
Oni to nigdy wyczucia nie mają :/
No nie maja już mu mówiłam żeby w przyszłym cyklu ustalał ze mną delegacje a nie za karę wykorzystałam go rano na zaś ale nie liczę już na ten cykl ;(
Może się udać my 11 i 12 DC [emoji179][emoji179][emoji179] właśnie rano te dwa dni miałam testy owu pozytywne a owu najprawdopodobniej w nocy z 11 na 12 DC więc podejrzewam że to żołnierzyk z 11dc , bo 12 DC rano już jajeczko mogło nie być zdolne do zapłodnienia.No nie maja już mu mówiłam żeby w przyszłym cyklu ustalał ze mną delegacje a nie za karę wykorzystałam go rano na zaś ale nie liczę już na ten cykl ;(
Mamamia90
Może się udać my 11 i 12 DC [emoji179][emoji179][emoji179] właśnie rano te dwa dni miałam testy owu pozytywne a owu najprawdopodobniej w nocy z 11 na 12 DC więc podejrzewam że to żołnierzyk z 11dc , bo 12 DC rano już jajeczko mogło nie być zdolne do zapłodnienia.
No oby ale nie nastawiam się wole się zaszkodzić niż znów rozczarować [emoji17]
Też się nie nastawiałam [emoji14] wprost przeciwnie byłam pewna że znów nic z tegoNo oby ale nie nastawiam się wole się zaszkodzić niż znów rozczarować [emoji17]
Blondasek85
A co dajecie pod choinkę swoim mężom/narzeczonym/facetom?
1
174974
Gość
Ja w tamtym roku kupiłam mojemu narzeczonemu walizkę z kluczami przeróżnymi a w tym roku postanowiliśmy bez prezentów.A co dajecie pod choinkę swoim mężom/narzeczonym/facetom?
1
174974
Gość
Miałam marzenie, że jak dostanę pracę to pod choinkę kupie mu taki piękny zegarek, ale niestety ja nie pracuję to dziwnie tak robić mu prezent przez niego zarobionych pieniędzy. Dlatego ewentualnie wyjdziemy gdzieś razem.
reklama
1
174974
Gość
Ooo jakbym miała ps4 to mój kochany musiałby mi to konieczie kupić Ja mam wielką zajawkę na motocykle a moto gp oglądam zawsze w telewizji.Ja mojemu kupiłam grę na ps4. Moto gp czyli wyścigi motocyklowe sam jeździ na torze scigaczem więc myślę że będzie się cieszył jak małe dziecko [emoji12][emoji12]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom