reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Chyba na to wyglada bo brzuch boli Zrobię jeszcze wieczorem i jutro i zobaczymy jaki będzie tylko Meza brak ;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oni to nigdy wyczucia nie mają :/

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
No nie maja już mu mówiłam żeby w przyszłym cyklu ustalał ze mną delegacje a nie ;) za karę wykorzystałam go rano na zaś ale nie liczę już na ten cykl ;(

Może się udać :) my 11 i 12 DC [emoji179][emoji179][emoji179] właśnie rano :) te dwa dni miałam testy owu pozytywne a owu najprawdopodobniej w nocy z 11 na 12 DC więc podejrzewam że to żołnierzyk z 11dc , bo 12 DC rano już jajeczko mogło nie być zdolne do zapłodnienia.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Może się udać :) my 11 i 12 DC [emoji179][emoji179][emoji179] właśnie rano :) te dwa dni miałam testy owu pozytywne a owu najprawdopodobniej w nocy z 11 na 12 DC więc podejrzewam że to żołnierzyk z 11dc , bo 12 DC rano już jajeczko mogło nie być zdolne do zapłodnienia.

ckaiyx8d63pd6voi.png

No oby ale nie nastawiam się wole się zaszkodzić niż znów rozczarować [emoji17]

Miałam marzenie, że jak dostanę pracę to pod choinkę kupie mu taki piękny zegarek, ale niestety ja nie pracuję to dziwnie tak robić mu prezent przez niego zarobionych pieniędzy. Dlatego ewentualnie wyjdziemy gdzieś razem.

Ja mojemu kupiłam grę na ps4. Moto gp czyli wyścigi motocyklowe sam jeździ na torze scigaczem więc myślę że będzie się cieszył jak małe dziecko [emoji12][emoji12]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mojemu kupiłam grę na ps4. Moto gp czyli wyścigi motocyklowe sam jeździ na torze scigaczem więc myślę że będzie się cieszył jak małe dziecko [emoji12][emoji12]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo jakbym miała ps4 to mój kochany musiałby mi to konieczie kupić :D Ja mam wielką zajawkę na motocykle a moto gp oglądam zawsze w telewizji. :D

Do góry