reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam się dziś i ja ostatnio rzadko pisze ale czytam Was na bierząco witam nowe dziewczyny trzymam&&& za Wasze starania
@KatiNails cieszę się ze u Ciebie wszystko super i beta pięknie rośnie i nie stresuj już maleństwa bo przez 9 miesięcy to ty nam tu osiwiejesz :)
Ja dziś 14 dc i mój test
1513597121-7c88658d5f7213fd-aaaaaa.jpeg
a mój M wyjechał dziś w delegacje ;/ wiedział kiedy jechać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AniaS35 czekam na telefon od nich. To aby tylko formalność bo musza mi mailem potelefonie przeslac skoerowanie na badania. Ale ze spokojem. Do czwartku się wyrobią. Nie zdziwilabym się jeśli by zadzwonili jutro dopiero bo z tego co mi mówili, dzisiaj jest wlasnie przyjecie nowej chmary ludzi tak że na spokojnie. Następna fala przyjec albo w pierwszym albo drugim tygodniu stycznia tak ze sobie jeszcze troche sil do pracy nabiorę. Normalnie to bym się teraz dopiero budziła bo od czasu jak na elce w domu jestem....to rano młodą do szkoly oddeleguję, potem kladę się z powrotem spac i tak do 11 lub nawet 12 a potem za prace domowe się zabieram. Ale zasypiam w nocy miedzy polnoca a drugą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@AniaS35 to bardzo miłe co napisałaś. :) A to wszystko co robię jest zupełnie bezinteresowne, lubię pomagać, i bardzo miło że ktoś to docenia. :)
Ja was wszystkie też tutaj uwielbiam! Jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką super atmosferą na forum, oby tak zostało już zawsze. :)

Witam się dziś i ja ostatnio rzadko pisze ale czytam Was na bierząco witam nowe dziewczyny trzymam&&& za Wasze starania
@KatiNails cieszę się ze u Ciebie wszystko super i beta pięknie rośnie i nie stresuj już maleństwa bo przez 9 miesięcy to ty nam tu osiwiejesz :)
Ja dziś 14 dc i mój test
1513597121-7c88658d5f7213fd-aaaaaa.jpeg
a mój M wyjechał dziś w delegacje ;/ wiedział kiedy jechać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja ten test traktowałbym już jako pozytywny bo taki mój był jak domowe laboratorium pokazywało pozytyw konkretny

ckaiyx8d63pd6voi.png

A co to przydatnych artykułów to na maila dostałam dwa takie artykuły:
upload_2017-12-18_12-55-28.png

upload_2017-12-18_12-55-44.png

Załączniki

• upload_2017-12-18_12-55-28.png
    upload_2017-12-18_12-55-28.png
    56 KB · Wyświetleń: 283
  • upload_2017-12-18_12-55-44.png
    upload_2017-12-18_12-55-44.png
    50,4 KB · Wyświetleń: 288
reklama