reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@mamunia86 ludzie są wredni z natury. Myślą że wszystko co robią sami jest najlepsze. Przykro mi że musieliscie słychać takich rzeczy. Każdy ma swoje zasady a wam każdy powinien zazdrościć.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak masz z pogodą? Pewnie o wiele lepiej niż tu w Pl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Co Ty... okropnie jest. Raz sneg, raz desz... i straszna wilgoc w powietrzu.

@mamunia86 zazdroszcze! A ja tylko jeden dzień wolnego jutro. Nie wiem jak się wyrobie że wszystkim przed swietami [emoji53] masakra jakaś.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli angielska pogoda już wszędzie się panoszy :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dokladnie. Teraz np siedze w pralni i czekam az mi sie wypierze, bo znalezc mieszkanie, w ktorym jest pralka, albo chociaz zgoda na pralke, to istny cud. A potem suszenie w suszarce... tak jak wczesniej lubilam robic pranie, tak teraz sni mi sie po nocach jako najgorszy koszmar.

reklama
Dokladnie. Teraz np siedze w pralni i czekam az mi sie wypierze, bo znalezc mieszkanie, w ktorym jest pralka, albo chociaz zgoda na pralke, to istny cud. A potem suszenie w suszarce... tak jak wczesniej lubilam robic pranie, tak teraz sni mi sie po nocach jako najgorszy koszmar.
Wtf....że niby zgoda na pralkę?! [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] A z jakiej to racji na posiadanie pralki jest tam potrzebna zgoda?!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry