reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@wisienka94 mi bliżej w sumie do Chełmży. Pracuje w Plazie w galerii więc i tak polowe miesiąca spędzam w Toruniu [emoji12] A Ty skąd?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam znajoma, ktora z Polski poleciala wlasnie tam specjalnie na swoj slub. Mowila, ze bylo super. Papiery z takiej kapliczki sa oczywiscid 100% legalne
A jak masz z pogodą? Pewnie o wiele lepiej niż tu w Pl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@wisienka94 no widzisz, wiesz jak to jest. My przed ślubem mieszkaliśmy razem już jakieś 5 lat ale zawsze u rodziców. Dopiero od ślubu na swoim.

@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.

@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...
Piękne to jest [emoji7]

reklama
Do góry