reklama
@wisienka94 mi bliżej w sumie do Chełmży. Pracuje w Plazie w galerii więc i tak polowe miesiąca spędzam w Toruniu [emoji12] A Ty skąd?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Fanka BB :)
No my po 7 latach i 3 lata mieszkania wspólnego takze no taka sytuacja@mamunia86 ja z moim mężem bralam ślub po 9 latach odkąd się poznaliśmy więc my już wszystkie pierwsze razy zaliczyliśmy przed ślubem [emoji16][emoji16]
Elodia
@wisienka94 no widzisz, wiesz jak to jest. My przed ślubem mieszkaliśmy razem już jakieś 5 lat ale zawsze u rodziców. Dopiero od ślubu na swoim.
mamunia86
@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
wisienka94
Na swoim najlepiej! Człowiek może sie normalnie wyluzowac i też serduszkować ile sie chce@wisienka94 no widzisz, wiesz jak to jest. My przed ślubem mieszkaliśmy razem już jakieś 5 lat ale zawsze u rodziców. Dopiero od ślubu na swoim.
wisienka94
Piękne to jest [emoji7]@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...
reklama
wisienka94