To zalezy od dlugosci cylku. Przykladowo przy cyklach 28 dniowych 11 dc mozna zaczac robic testy. Przy krotszych dni odejmujemy, przy dluzszych dodajemy. Przy nieregularnych cyklach ja bym robila od razu jak ustanie krawienie.Powiedzcie kochane jak to jest z testami owulacyjnymi, od którego dnia zacząć je robić? Bo tak myślę, że jeśli wystąpi owulacja u mnie to nie będę musiała brać Provery bo bierze się ją wtedy kiedy owulacja nie występuje. Więc mogłabym starać się już o maleństwo w tym cyklu tylko kwestia tej owulacji.
http://tnij.at/starania2018
reklama
@KatiNails sukienka bardzo ladna. Ja bede brala cywinly niedlugo, i nie mam pomyslu na sukienke. Prawde mowiac, najchetniej poszlabym w dzinsach... nie bede miec zreszta przyjecia, bo w Stanach nie mam ani rodziny ani przyjaciol. Moj S tez nie ma tu rodziny, tylko znajomych. Zamiast przyjecia najchetniej pojechalabym na weeked do Atlantic City... blisko od nas, a sa fajne kasyna, kluby i wieeelki outlet [emoji1]
wisienka94
Fanka BB :)
Cywilny też super wspominam a było 11 osób i mieliśmy tylko obiad i tort. Natomiast juz po koscielnym wesele ale na ok 40 osób. Ślub był w sobote a juz w poniedziałek lecieliśmy do Grecji no ślub i wesele super przezycie. Ja nie mogłam dojść pozniej do siebie i było mi smutno że już po wszystkim i ze skończyła sie już zabawa
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 178444
Gość
Wścibska jestem, ale marzę o emigracji.@KatiNails sukienka bardzo ladna. Ja bede brala cywinly niedlugo, i nie mam pomyslu na sukienke. Prawde mowiac, najchetniej poszlabym w dzinsach... nie bede miec zreszta przyjecia, bo w Stanach nie mam ani rodziny ani przyjaciol. Moj S tez nie ma tu rodziny, tylko znajomych. Zamiast przyjecia najchetniej pojechalabym na weeked do Atlantic City... blisko od nas, a sa fajne kasyna, kluby i wieeelki outlet [emoji1]
Jak wylądowałaś w US?
Nie jeszcze... ale myslelismy, zeby moze tam wziac slub[emoji3] bo my z S mamy pokrecone glowy troche...
wisienka94
No i pozytywnie! Żyje sie tylko razNie jeszcze... ale myslelismy, zeby moze tam wziac slub[emoji3] bo my z S mamy pokrecone glowy troche...
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Elodia