reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Powiedzcie kochane jak to jest z testami owulacyjnymi, od którego dnia zacząć je robić? Bo tak myślę, że jeśli wystąpi owulacja u mnie to nie będę musiała brać Provery bo bierze się ją wtedy kiedy owulacja nie występuje. Więc mogłabym starać się już o maleństwo w tym cyklu tylko kwestia tej owulacji.

http://tnij.at/starania2018
To zalezy od dlugosci cylku. Przykladowo przy cyklach 28 dniowych 11 dc mozna zaczac robic testy. Przy krotszych dni odejmujemy, przy dluzszych dodajemy. Przy nieregularnych cyklach ja bym robila od razu jak ustanie krawienie.

reklama
@KatiNails sukienka bardzo ladna. Ja bede brala cywinly niedlugo, i nie mam pomyslu na sukienke. Prawde mowiac, najchetniej poszlabym w dzinsach... nie bede miec zreszta przyjecia, bo w Stanach nie mam ani rodziny ani przyjaciol. Moj S tez nie ma tu rodziny, tylko znajomych. Zamiast przyjecia najchetniej pojechalabym na weeked do Atlantic City... blisko od nas, a sa fajne kasyna, kluby i wieeelki outlet [emoji1]

@Aggs a w Vegas byłaś? :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

To my akurat tylko cywilny chcemy. I tez w malym gronie będzie bo tylko rodzice, rodzenstwo (siorta M z facetem i corką a ja jestem jedynaczką), dziadkowie, no i swiadkowie ze swoimi drugimi polowkami. Razem nam wyjdzie 20 osob.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Cywilny też super wspominam a było 11 osób i mieliśmy tylko obiad i tort. Natomiast juz po koscielnym wesele ale na ok 40 osób. Ślub był w sobote a juz w poniedziałek lecieliśmy do Grecji :) no ślub i wesele super przezycie. Ja nie mogłam dojść pozniej do siebie i było mi smutno że już po wszystkim i ze skończyła sie już zabawa

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails sukienka bardzo ladna. Ja bede brala cywinly niedlugo, i nie mam pomyslu na sukienke. Prawde mowiac, najchetniej poszlabym w dzinsach... nie bede miec zreszta przyjecia, bo w Stanach nie mam ani rodziny ani przyjaciol. Moj S tez nie ma tu rodziny, tylko znajomych. Zamiast przyjecia najchetniej pojechalabym na weeked do Atlantic City... blisko od nas, a sa fajne kasyna, kluby i wieeelki outlet [emoji1]
Wścibska jestem, ale marzę o emigracji.
Jak wylądowałaś w US?

Jeja dziewczyny jak tak piszecie i też wspominam swój ślub i wesele to jestem pewna że mogłabym to przeżywac przynajmniej raz w roku [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry