Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok nie chciałam się narzucać, po prostu mam już takie doświadczenie, ze złym prowadzeniem tarczycy, że od razu włącza mi się czerwona lampkaNa podstawie badania USG, wywiadu i badań krwi. Lekarzowi ufam bo wie co robi, pod tym względem ma same pozytywne opinie i to nie na żadnej stronie internetowej tylko wśród znajomych. Też nie wdraża samych leków, bo euthyrox biorę ten 25 i głównie chodzi o dietę. Większość lekarzy stwierdzało, że jest wszystko ok i że to taka natura a inni, że mam pcos lub nie i ręce rozkładali. Teraz zajął się mną w końcu ktoś, kto na trudnych przypadkach się zna. Biorąc euthyrox w końcu chociaż czuję się dobrze, objawy typowe dla niedoczynności tarczycy powoli ustępują. Także jesteśmy na dobrej drodze.
http://tnij.at/starania2018
Rozumiem. Ja akurat dobrze trafiłam. Jeden lekarz kazał mi zajść w ciążę żebym w końcu miała regularne cykle, a ja owulacji nawet nie miałam, to stwierdził że taka moja natura i nic z tym nie zrobi.Ok nie chciałam się narzucać, po prostu mam już takie doświadczenie, ze złym prowadzeniem tarczycy, że od razu włącza mi się czerwona lampka
Ja ja ale teraz mam spowrotem ciemne jednak lepiej się czuję@KatiNails a to Ty byłaś ta blond laseczka na zdjęciu, które ostatnio wstawilas?
Ja używałam te facelle strumieniowe z rossmanaA no faktycznie @KatiNails jest, tylko patrzyłam w nazwie ilość i była jedna sztuka chociaż na opakowaniu jak był jest siódemka [emoji23] Dzięki! [emoji173] oby były w rossmannie, na szczęście mam dwa blisko siebie to jest spora szansa, że będą.
http://tnij.at/starania2018
Praca praca [emoji173] teraz sezon przedświąteczny to praca od 8 rano do 22 cały tydzień będzie ale jestem stylistka paznokci więc praca siedzącaJeszcze długo bedziesz musiała te kciuki trzymac kochana ale teraz w ciąży jestes to i tak nic.do roboty wiecej nie bedziesz miala.a wrecz przeciwnie.wiecej bedziesz odpoczywać wiec i &&&&& mozesz czesciej trzymać za Nas staraczki
My mieliśmy brać ślub 02/08/2019 ale jednak nie wypali więc w 2018 weźmiemy cywilny, tylko my, rodzice i świadkowie a w przyszłości tak 2020r lub 2021 humanistyczny z weselem.Wszystkie ślub zaraz biorą? :O ciekawe kiedy ja się swojego doczekam ;p