reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

I ślub i ciąża planowana :D

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ty za dwa tygodnie ślub a ja za 8 miesięcy w zasadzie równe 8 msc bo jutro 18 już. O matko....szybko zleci. A może już w ciąży będę wtedy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Na podstawie badania USG, wywiadu i badań krwi. Lekarzowi ufam bo wie co robi, pod tym względem ma same pozytywne opinie i to nie na żadnej stronie internetowej tylko wśród znajomych. Też nie wdraża samych leków, bo euthyrox biorę ten 25 i głównie chodzi o dietę. Większość lekarzy stwierdzało, że jest wszystko ok i że to taka natura a inni, że mam pcos lub nie i ręce rozkładali. Teraz zajął się mną w końcu ktoś, kto na trudnych przypadkach się zna. Biorąc euthyrox w końcu chociaż czuję się dobrze, objawy typowe dla niedoczynności tarczycy powoli ustępują. Także jesteśmy na dobrej drodze.

http://tnij.at/starania2018
Ok :) nie chciałam się narzucać, po prostu mam już takie doświadczenie, ze złym prowadzeniem tarczycy, że od razu włącza mi się czerwona lampka :)

Jacie, Wy takie młode mężatki! Miło wspominam czas przedślubny i te planowania eh...! Fajnie!

@StarAnia, a jest na horyzoncie pierścionek na palcu czy jeszcze oświadczyn nie było? Doczekasz się!

A no faktycznie @KatiNails jest, tylko patrzyłam w nazwie ilość i była jedna sztuka chociaż na opakowaniu jak był jest siódemka [emoji23] Dzięki! [emoji173] oby były w rossmannie, na szczęście mam dwa blisko siebie to jest spora szansa, że będą.

http://tnij.at/starania2018
Ja używałam te facelle strumieniowe z rossmana :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze długo bedziesz musiała te kciuki trzymac kochana ale teraz w ciąży jestes to i tak nic.do roboty wiecej nie bedziesz miala.a wrecz przeciwnie.wiecej bedziesz odpoczywać wiec i &&&&& mozesz czesciej trzymać za Nas staraczki :-D;-) ;):-p
Praca praca [emoji173] teraz sezon przedświąteczny to praca od 8 rano do 22 cały tydzień będzie :D ale jestem stylistka paznokci więc praca siedząca :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry