reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

I ślub i ciąża planowana :D

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ty za dwa tygodnie ślub a ja za 8 miesięcy w zasadzie równe 8 msc bo jutro 18 już. O matko....szybko zleci. A może już w ciąży będę wtedy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Na podstawie badania USG, wywiadu i badań krwi. Lekarzowi ufam bo wie co robi, pod tym względem ma same pozytywne opinie i to nie na żadnej stronie internetowej tylko wśród znajomych. Też nie wdraża samych leków, bo euthyrox biorę ten 25 i głównie chodzi o dietę. Większość lekarzy stwierdzało, że jest wszystko ok i że to taka natura a inni, że mam pcos lub nie i ręce rozkładali. Teraz zajął się mną w końcu ktoś, kto na trudnych przypadkach się zna. Biorąc euthyrox w końcu chociaż czuję się dobrze, objawy typowe dla niedoczynności tarczycy powoli ustępują. Także jesteśmy na dobrej drodze.

http://tnij.at/starania2018
Ok :) nie chciałam się narzucać, po prostu mam już takie doświadczenie, ze złym prowadzeniem tarczycy, że od razu włącza mi się czerwona lampka :)

Jacie, Wy takie młode mężatki! Miło wspominam czas przedślubny i te planowania eh...! Fajnie!

@StarAnia, a jest na horyzoncie pierścionek na palcu czy jeszcze oświadczyn nie było? Doczekasz się!

A no faktycznie @KatiNails jest, tylko patrzyłam w nazwie ilość i była jedna sztuka chociaż na opakowaniu jak był jest siódemka [emoji23] Dzięki! [emoji173] oby były w rossmannie, na szczęście mam dwa blisko siebie to jest spora szansa, że będą.

http://tnij.at/starania2018
Ja używałam te facelle strumieniowe z rossmana :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze długo bedziesz musiała te kciuki trzymac kochana ale teraz w ciąży jestes to i tak nic.do roboty wiecej nie bedziesz miala.a wrecz przeciwnie.wiecej bedziesz odpoczywać wiec i &&&&& mozesz czesciej trzymać za Nas staraczki :-D;-) ;):-p
Praca praca [emoji173] teraz sezon przedświąteczny to praca od 8 rano do 22 cały tydzień będzie :D ale jestem stylistka paznokci więc praca siedząca :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry