reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dzisiaj 26 dc. Czekam na miesiące która powinna się pojawić jakoś w przyszłym tygodniu. Tyle że nie wiem jak to będzie ze mną po poronienie bo słyszałam że to różnie z tą pierwszą miesiączka.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po ciaży pozamacicznej dostałam miesiączkę dopiero jakoś ponad miesiąc po operacji. Nie wiem czy podobnie jest przy poronieniu.

reklama
Dzisiaj 26 dc. Czekam na miesiące która powinna się pojawić jakoś w przyszłym tygodniu. Tyle że nie wiem jak to będzie ze mną po poronienie bo słyszałam że to różnie z tą pierwszą miesiączka.

A robisz testy owu lub mierzyszysz temp dla określenia dnia owulacji?

Ja po ciaży pozamacicznej dostałam miesiączkę dopiero jakoś ponad miesiąc po operacji. Nie wiem czy podobnie jest przy poronieniu.
Po wczesnym to ponoc od 2 do 6. Ja poronilam w 5tc tydzien temu i jakos mnie brzuch kluje jak na okres, wiec jestem dobrej mysli

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

A miałaś teraz owulacje czy dopiero jesteś przed? Myślisz że owulacja po poronienie jest możliwa?

Moze sie zdarzyc jesli hormony wrocily do stanu sprzed ciazy. A masz jakies objawy?

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak długo już się staracie?
I czy któraś jeszcze karmi piersią?
Ja jeszcze karmię, synek ma 18 miesięcy. Miałam czekać ze staraniami do zakończenia karmienia, ale szczerze mówiąc nie wiem kiedy to będzie;) Na razie się nie zanosi;) Już widzę że nie bedzie łatwo, bo mam za krótką fazę lutealną póki co, myślę że właśnie przez karmienie. Ale będziemy próbować, na razie na luzie, co będzie to będzie. Choć szczerze to obawiam się trochę takiej różnicy wieku, ale instynkt mówi żeby nie czekać:D

Do góry