reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A na facebooku marketu Zoo Karina. ;) Można teraz wygrać dyfuzor uspokajający więc kto ma koty/psy niech bierze udział. :D A że mamy w domu 3 zwierzaki to każdy z nas w domu wziął udział osobno na każdego zwierzaka. :D
Ja mam piesia :) miał być bokser a to co z niego wyszło to jakaś dziwna mieszanka haha

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moze sie zdarzyc jesli hormony wrocily do stanu sprzed ciazy. A masz jakies objawy?

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli owulacja była to już jestem po. Jakoś w 19 dc miałam trochę sluzu także wydaje mi się że to było to. Nie wiem bo nigdy jakoś tego nie sprawdzałam.

1513352421-862c2dab6eea2dd8-aaaaaa.jpeg

Miala na imie Lemon Tree, ale zmienilam na Freya. Ma biedulka rozcieta dolna warge po lewej, ale ladnie sie goi

Temat dla mnie [emoji41] mam wieloletnie doswiadczenie z kotami. Opowiedz mi o niej, jak nie chcesz tu to moze byc na priva. Postaram sie pomoc. Ogarnelam juz niejednego problemowego kota. A w sobote adoptowalam kotusie.

O super, jak będe miała więcej wolnego czasu to napiszę Ci naszą historię na priva czy gdzieś, bo aktualnie uczę się z fizyki a niedługo narzeczony wraca z pracy więc wiadomo obiadek trzeba dać i później na zakupy. :)

O super, jak będe miała więcej wolnego czasu to napiszę Ci naszą historię na priva czy gdzieś, bo aktualnie uczę się z fizyki a niedługo narzeczony wraca z pracy więc wiadomo obiadek trzeba dać i później na zakupy. :)
To daj nam jutro znać czy zaliczyłaś tą fizyke :)

reklama
Do góry