reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

No to witam. Staram się o ciążę od lipca 2016. W zeszłym miesiącu poronilam ale nie odpuszczam.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No witamy bardzo serdecznie [emoji8] ciesze się że dołączyłaś. Opowiedz coś więcej o sobie. Starasz się o pierwsze dzieciątko?

reklama
Tak. Starania o pierwsze dzieciątko. Przez ponad rok starania na luzie a w październiku badania ja z krwi wszystko ok i mąż po badaniu nasienia też ok. 9 listopada poszliśmy z wynikami do giną i w ten dzień rano dwie kreseczki ale tylko do 20 listopada byłam szczęśliwa - poronienie samoistne.

Który dc?

Dzisiaj 26 dc. Czekam na miesiące która powinna się pojawić jakoś w przyszłym tygodniu. Tyle że nie wiem jak to będzie ze mną po poronienie bo słyszałam że to różnie z tą pierwszą miesiączka.

Dziewczyny mogę dołączyć? Mam roczną córeczkę, dostałam w końcu okres po ciąży (wciąż kp) i stwierdziliśmy, że czas na rodzeństwo dla niej.
Nie chcę się spinac tylko raczej oddać naturze decyzję, ale zawsze fajnie pogadać na te tematy z kimś kto wie co się czuje :)
Witaj! :) Zapraszam Cię do naszej tabelki tnij.at/starania2018 , dopisz się do niej, a jeśli będziesz miała z tym problem, chętnie Ci pomogę. :)

Dzisiaj 26 dc. Czekam na miesiące która powinna się pojawić jakoś w przyszłym tygodniu. Tyle że nie wiem jak to będzie ze mną po poronienie bo słyszałam że to różnie z tą pierwszą miesiączka.

To widze ze razem czekamy na pierwsza @ po poronieniu...

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry